-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
blogger dinozoru olmak zor. eskisi gibi değil artık. en iyisi genele dönmek. arada bir kişisel yazmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
İdare edeceğiz be hocam :)
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Genel yazıp, ara ara kişisel yazmak daha mantıklı. Sabah kalktım şunları yaptım tarzı blogların tutacağını sanmıyorum çünkü artık twitter var. Hobi, tavsiye-tecrübe tarzı yazılacaksa tutabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Eğer kişisel bir blogunuz varsa, örnek veriyorum günde 3 yazı girdiğinizi varsayarsak bunlardan bir tanesi kişisel, diğerleri iste haber,teknoloji,oyun,sinema v.s hakkında olmalıdır. Yani kişisel blogunuz var diye sadece kendi hakkınızda yazılar yazmak zorunda değilsiniz. Gerektiği zaman teknolojiyede, oyunada, müziğede, sinemayada, haberede önem verip yazı yazmanız hem blogunuz açısından iyi olacaktır hemde ziyaretçi çekmeniz açısından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
işin uzmanlarından mesaj bekliyorum. fark yaratmak için neler yapılabilir?
teknolojiyi de kişisel olarak yazabiliriz aslında. aldığınız telefonu yazsanız bile yeterli. teknoloji yazacaz diye abartmamak lazım. her kategori için öyle olmalı. orantılı gitmrk lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şöyle diyelim şu dönemde kişisel blog tutulmuyor birini takip edipde onun yazdıklarını okuyacak insan pek yok. En fazla çevreniz girer yazdığınız yazılarla bir kesimin sizi takip etmesini sağlamak şuan zor. Yukarda bir arkadaş benim hiti iyi demiş. Burda kişisel bloglar derken film dizi indirme gibi şeylerden bahsetmiyoruz kendi yazdığımız yazılardan bahsediyoruz.
Artık bende kişisel sitemi portfolio tarzında bir şeyler yapacağım. Blog işi öldü bu aralar önümüzdeki 5 yılda canlanacağını sanmam çünkü insanlar takip ederse sosyal medyadan takip ediyor zaten.
Bu yüzden gelir elde etmek isteyenlere şöyle tavsiye verelim kişisel değil genel bloglar açın ve gündem hakkında bilgiler verin. Artık kişisel blog karın doyurmuyor malesef :(
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Baggi Tekstil A.Ş
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kişisel blog kavramını tam anlamıyla yerine getiren nadir siteler var Türkiyede. Bunlarda tanınmış kişiler, veya parası bol olan reklamcılar :))
Bana göre kişisel blog devrimi bitti, herkes hit için savaşıyor. Bu nedenle hit nereden gelecekse oraya yönleniyo blog sahipleri, bunlardan biriside benim ne yazıkki. Bende yazılarımı yazmak için blog açmıştım ama bi süre sonra verdiğin emeğin sonucunu alamadığın için insan üzülüyor. Bu nedenle ben güncel olaylara döndürdüm kişisel blogumu. Birçoğumuzun basına gelmiştir bu durum eminim.
Hit konusuna gelecek olursak,
kişisel yazılarımı yazarken 300-500 arası idi, güncel olaylara yoğunlaştığımdan beri 1k civarı.
Kolay gelsin :)