lostyazilim

Kişisel Bloglar Nasıl Olmalıdır ?

23 Mesajlar 2.816 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)

Merhaba değerli okuyucularım bugün blog kategorilerinden kişisel blog hakkında detaylı bilgiler vermek istiyorum.

Öncelikle kişisel blog nedir?

Çoğu internet sitesini ziyaret ettiğiniz sırada sizler de isim ve soy ismi yanında yazan ve genellikle bu kişisel blog kelimesinin ne manaya geldiğini merak ediyorsunuzdur.Kişisel bloglar diğer bloglara göre konular bakımında daha çok kişisel görüş ve düşüncelere dayanmış olan bir bloglama türüdür. Diğer bloglarda her türlü konudan konuya atlaya bilme imkanı yokken. Kişisel bloglarda konudan konuya atlama imkanı vardır çünkü kendi bildiği herşeyi kişisel bloglarına yazabilmektedirler. Aslında buda çoğu kişisel blogu çöplük haline getirmiştir.
Kişisel bloglarda uygulanan diğer bir yanlış ise genelde günlük olarak kullanılmasıdır. Kişisel blogların günlük olarak kullanılması kesinlikle yanlış algılamadan dolayı oluşmuştur. Kişisel blog dendiği zaman günlük yaşantınızda yaptığınız şeyleri yazma günlük anlaşılmamalıdır.

Kişisel blog nasıl olmalıdır?
Öncelikle şunu belirtmek gerekirki kişisel blog yazarlarının en önemli rakiplerinden biride sosyal medya siteleridir. Çünkü kişisel bloglarda paylaşım yaptığınız herşeyi sosyal medyada da paylaşılabilmektedir. Eğer amacınız para kazanmak ve kişisel blogunuzdan gelir elde etmek istiyorsanız tamamen üzerinde bilginiz olduğu konulara yoğunluk vererek o konular hakkında hiçbir yerde yazmayan çok farklı bilgiler vermelisiniz yoksa hiçbir şekilde yükselemezsiniz.Ayrıca rakip olduğunuz kişisel bloglardan tamamen özgün ve farklı olursanız blogunuz için kalıcı okuyucular kazanabilirsiniz.

Kişisel Bloglarda kazanç nasıl?
Çevremde çok fazla duydum kendi kişisel bloglarından aylık olarak çok fazla gelir elde edenleri fakat şunu belirtmek gerekirki yeni açılan bir kişisel blog sitenize kesinlikle reklamlarla blogunuzu reklamlarla boğmayın. Kişisel blogunuz belli bir düzeye geldikten sonra gerekli reklam alanlarına reklamlarınızı düzenli ziyaretçilerinizi sıkmayacak bir şekilde yerleştirebilirsiniz.Blog siteniz için google adsende ve tanıtım yazısı yolundan gelir elde etmenizi tavsiye ederim fakat tanıtım yazısı alırken sitenizi çöplüğe çevirmemeye dikkat etmeniz gerekmektedir.Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

KAYNAK: İmzamda yer alan siteden bu gibi kaliteli makalelere ulaşabilirsiniz.Yorumlarınızı Bekliyorum.

wmaraci
reklam

serdar01 serdar01 Akıl+Bilim+Eğitim Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 323 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
Kişisel Blog sitemde kendi hazırladığım küçük ders notlarını paylaşabilir miyim ?Yani bu paylaşım kişisel blog içeriğine aykırı bir durum oluşturur mu ?

seyitalidogan seyitalidogan hosting solutions Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 577
  • Beğeniler 77 / 163
  • Ticaret 5, (%100)

serdar01 adlı üyeden alıntı

Kişisel Blog sitemde kendi hazırladığım küçük ders notlarını paylaşabilir miyim ?Yani bu paylaşım kişisel blog içeriğine aykırı bir durum oluşturur mu ?

Tabiki paylaşabilirsiniz, bu herhangi bir sorun teşkil etmemekle birlikte hit konusunda size yardımcı olacaktır.

Hostapot.com

serdar01 serdar01 Akıl+Bilim+Eğitim Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 323 / 116
  • Ticaret 0, (%0)

Seyit Ali Doğan adlı üyeden alıntı

Tabiki paylaşabilirsiniz, bu herhangi bir sorun teşkil etmemekle birlikte hit konusunda size yardımcı olacaktır.

Teşekkür ederim Ali bey.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)
Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar

Canxx Canxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Tasarımcı/İşletmeci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 35
  • Ticaret 1, (%100)
Kişisel blog kişisel kalmalıdır.

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)
Yorumunuz için teşekkürler :)

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Benim bu konuda en çok dikkat ettiğim nokta sitenin teknoloji haberleri'ne kayıp kaymadığıdır. Genelde kişisel blog açılan siteler ya teknoloji haberleri paylaşıyor, ya da apk ve hileler. Onun haricinde kişisel bilgi ve düşüncelerin payaşıldığı blogları okumak gayet zevkli oluyor.

• Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
ilgilendiğiniz her konuyu kişisel blogunuza yazabilirsiniz, youtube'un 301+ çözümü kişisel bloglar için uygun değil ama youtube'daki senin çektiğin hamamböceği videosu kisisel bloga yazılabilir.
falan filan işte

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al