Merhaba değerli okuyucularım bugün blog kategorilerinden
kişisel blog hakkında detaylı bilgiler vermek istiyorum.
Öncelikle kişisel blog nedir?
Çoğu
internet sitesini ziyaret ettiğiniz sırada sizler de isim ve soy ismi yanında yazan ve genellikle bu kişisel blog kelimesinin ne manaya geldiğini merak ediyorsunuzdur.Kişisel bloglar diğer bloglara göre konular bakımında daha çok kişisel görüş ve düşüncelere dayanmış olan bir bloglama türüdür. Diğer bloglarda her türlü konudan konuya atlaya bilme imkanı yokken. Kişisel bloglarda konudan konuya atlama imkanı vardır çünkü kendi bildiği herşeyi kişisel bloglarına yazabilmektedirler. Aslında buda çoğu kişisel blogu çöplük haline getirmiştir.
Kişisel bloglarda uygulanan diğer bir yanlış ise genelde günlük olarak kullanılmasıdır. Kişisel blogların günlük olarak kullanılması kesinlikle yanlış algılamadan dolayı oluşmuştur. Kişisel blog dendiği zaman günlük yaşantınızda yaptığınız şeyleri yazma günlük anlaşılmamalıdır.
Kişisel blog nasıl olmalıdır?
Öncelikle şunu belirtmek gerekirki kişisel blog yazarlarının en önemli rakiplerinden biride sosyal medya siteleridir. Çünkü kişisel bloglarda paylaşım yaptığınız herşeyi sosyal medyada da paylaşılabilmektedir. Eğer amacınız para kazanmak ve
kişisel blogunuzdan gelir elde etmek istiyorsanız tamamen üzerinde bilginiz olduğu konulara yoğunluk vererek o konular hakkında hiçbir yerde yazmayan çok farklı bilgiler vermelisiniz yoksa hiçbir şekilde yükselemezsiniz.Ayrıca rakip olduğunuz kişisel bloglardan tamamen özgün ve farklı olursanız blogunuz için kalıcı okuyucular kazanabilirsiniz.
Kişisel Bloglarda kazanç nasıl?
Çevremde çok fazla duydum kendi
kişisel bloglarından aylık olarak çok fazla gelir elde edenleri fakat şunu belirtmek gerekirki yeni açılan bir
kişisel blog sitenize kesinlikle reklamlarla blogunuzu reklamlarla boğmayın. Kişisel blogunuz belli bir düzeye geldikten sonra gerekli reklam alanlarına reklamlarınızı düzenli ziyaretçilerinizi sıkmayacak bir şekilde yerleştirebilirsiniz.Blog siteniz için google adsende ve tanıtım yazısı yolundan gelir elde etmenizi tavsiye ederim fakat tanıtım yazısı alırken sitenizi çöplüğe çevirmemeye dikkat etmeniz gerekmektedir.Bu yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.
KAYNAK: İmzamda yer alan siteden bu gibi kaliteli makalelere ulaşabilirsiniz.Yorumlarınızı Bekliyorum.