lostyazilim
tr.link

Kişisel Bloguma Devam Düşüncem Hakkında

3 Mesajlar 758 Okunma
lstbozum
tr.link

DildarAram DildarAram WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafiker, Freelance, Webmaster
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bundan uzun bir zaman önce bir kişisel bir blog açmıştım blogger aracılığı ile. Bi' Diyar ismini verdiğim blogumda izlediğim filmler hakkında, okuduğum kitaplar hakkında ve çeşitli konulardaki düşüncelerimi paylaşmayı düşünüyordum. Buna devam etmeye karar verdim kısa bir süre önce. Sizce Blogger altyapısındaki siteye devam etsem mi yoksa Wordpress benzeri başka bir sisteme mi geçsem? Blogger içinde mümkünse kişisel bir blog için güzel bir tema söylerseniz çok sevinirim.

Ne olur ne olmaz sitemin linki: https://bidiyar.blogspot.com.tr/

wmaraci
reklam

halitaga halitaga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 840
  • Beğeniler 351 / 212
  • Ticaret 1, (%100)
Ücretsiz Blogger Tema bunu önerebilirim http://www.mybloggerthemes.com/2016/05/dearpins-blogger-template.html

imzam yok

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam aklınızda ekstra eklentiler veya geliştirmeler var ise wordpress tavsiye ederim. Demek istediğim wp temalar yüksek özellikli düzenlenebilir. Fakat ben masraf yapmadan devam edicem normal tema bana yeter diyorsanız blog en iyisi olur sizin için. Yani arkadaşın paylaştığı tema gayet güzel fakat ekstra özellikleri mevcut değil blogger alt yapısıylada zor olur. Wordpresse sadece tema ve eklentiler için geçin derim. Düz yazı yazıcaksanız sürekli kalın bloggerda

-
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al