Bir kişinin hayatındaki değişikler kişiyi doğru yoldan etkiler. Hayatınızı değiştirmek tamamen sizin elinizde. Blog yazmayı veya bir website sahibi olmak isteyen kişiler bunu doğru yoldan değilde dolaylı yoldan yapmak istiyorlar. Çıkar ilişkisi için açılmış websitelerinden hayır gelmediği görülüyor. Para için açılan websiteleri size ne gibi bir gelişim sağlayabilir? En fazla getireceği paradan başka birşey değil oda bazı şahısların karakterini bozmaktadır. Kişisel bloglar gelişimi gerçekten olumlu şekilde etkilemektedir. Sizi daima bir ileriye taşıyacak olan kişisel blog olacaktır. Kişisel blogların sayesinde kişinin araştırmacı ruhu ön plana çıkmaktadır bu sayede gereken materyaller toplanır doğru bilgiler elde edilir ve belirli bir tecrübeye sahip olunabilir. Kişisel bloglar son zamanlarda daha çok ilgi görmeye başladı bunun sebebi ise kişinin neden bunu bende yapamıyorum diye kendini sorgulamasından başka birşey değildir. Aslında bakıldığında çok rahat şekilde bir website açıldığını farketmektedir. Kendinizi sorgulamaktan asla kaçınmayın, bir birey kendini sorguladıkça hata riski daha az şekilde indirgenmiş olur bu durumda doğru bilgilere ulaşmak daha kolay olacaktır. Şuanda bu yazıyı yazarken bile kendimi geliştiriyorum ve gelişimin farkına varıyorum. Bu bilgileri kendi kafamdan uydurmuyorum sonuçta belirli bir araştırma ve bilgilerin doğrultusunda siz değerli kullanıcılarıma aktarıyorum. Doğru bilgi her zaman tartışılır bunu hiç bir zaman unutmayın. Olaylara bakış açısıda çok önemlidir tabikide.

Bir diğer konu ise kişisel bloglarda dilin gelişimidir.Dilin gelişmesiyle hitap şekiller,imla kurallarına uyum ve yanlış yazım hatalarının önüne geçilmektedir.Bunun sayesinde kullanıcılara hem doğru bilgi hemde doğru tercümanlık etmiş oluyoruz.Çünkü kullanıcı yazılarımızı okuduğu zaman aklında kalır ve bir yanlış telafuz işi bitirebilir.Kullanıcı sizden içten olmayı ister, çıkar-sonuç ilişkisini hiçbir zaman istemez ve istememiştir. Blog yazarlığı yapmak gerçekten güzel bir duygudur ve önemli bir sorumluluktur. Yanlış bilgiler insanların kafasını karıştırabilir veya kötü eleştirilere mağruz kalabilirsiniz ama korkmayın siz yeterki elinizden geleni yapın ve kullanıcıların iyiliğini düşünün. Google baktığınızda 500+ den fazla kişisel blog görürsünüz. Herkes kendine özgün paylaşımlar yapar yada öğrendiklerini pekiştirmek için sizlere anlatır.Bilgi paylaştıkça güzeldir nede olsa.Bilgiyi kötüye kullananlarda vardır elbet ki o tarz kişiler ve yaptığı işler hiçbir zaman unutulmaz bunu gerçekten unutmayınız.Bir insanın doğru ve yanlış yaptığı iş eninde sonunda belli olur.Ben öğrenciyim kişisel blog yazmayı ne zamandır istiyordum.Gerçekten güzel bir iş çıkartmak insanlara faydalı olmak 1.önceliğimdir. Sizlerde kişisel bloglarınızda istediğinizi özgürce paylaşmak istemez misiniz? Daha ne duruyorsun hadi paylaş ve bu makaleyi okuyan kişisel blog açan arkadaşlar yorum atarsa çok sevinirim.

Kaynak: https://alihandro.com/kisisel-gelisim-icin-kisisel-blog