Bilgi içerikli bir site olarak kullanabilirsin veya mizah içerikli olarak da kullanabilirsin :)
Düşünceğim hocam yorumun için çok teşekkür ederim, mizah sitesi olarak hiç düşünmemiştim, fakat neden olmasın :)
Sağlık ve yaşam üzerine konuları paylaşabilirsin :rolleyes:
Çok standart olacağı kanaatindeyim, ayrıca sağlık ve yaşam konuları üzerine de yazıları iştahla paylaşamam yani çabuk sıkılırım sanırım.İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Mizah sitesi yap. Bunun için bence bu alan adı çok uygun. Birde mizah sitene yakışır maskot çizdin mi kendine tadından yenmez :D
Mizah seçeneğini düşüneceğim, yorumun için çok teşekkürler.
TuncaySahin adlı üyeden alıntı
kendine bir konu seç o konu üstünde yaz çizyada benim gibi adına aç kafana göre takıl :D
Alan adının daha farklı amaçlarda kullanılabileceği düşüncesindeyim, yinede ilgi gösterip fikir verdiğin için çok memnun oldum, teşekkür ederim. :)
mikro = olabilecek en ufak boyutta (kısa yazı)
biyo = biyografi olarak açarsak
tik = kullanıcıdan tik koymasını isteyebiliriz begenilen biyografilere.
kısa biyografilerin tiklendiği bi sistem.
biyo = biyografi olarak açarsak
tik = kullanıcıdan tik koymasını isteyebiliriz begenilen biyografilere.
kısa biyografilerin tiklendiği bi sistem.
Kafamı en çok karıştıran seçenek bu oldu :) Tiklenmekten kastınız nedir, daha doğrusu site tam olarak neye amaç edecek onu anlayamadım, fakat bu şekilde hecesi hecesine anlam çıkarmanız çok hoşuma gitti :) Biraz daha açarsanız konuyu aklıma yatarsa uygulamak isterim, diğer türlü mizah sitesi açacağım gibi geliyor :)
Birkez daha değer verip görüşlerini yazan herkese çok teşekkür ederim.