lostyazilim
tr.link

Özgün içeriğe yatırım yapan kazanıyor

13 Mesajlar 2.199 Okunma
acebozum
tr.link

engin86 engin86 Gazeteci Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 14 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Özgün içerik denildiğinde gerçekten ne anlıyorsunuz? Yani özgün içerik kavramına bakış açılarımız farklı olabilir.

Ek Olarak:

androidsistem adlı üyeden alıntı

Son güncellemeye kadar sitem neredeyse Android kelimesi içeren her kelimede ilk sayfada yer alıyordu. Hatta sadece android kelimesinde Android'in resmi sitesinden sonra geliyordum. Bir güncelleme yaptılar siteler pert. Bir baktım ki benden konu çalan çocuklar benim üstüme çıkmışlar. Şimdi özgün içerik olsa ne olur olmasa ne olur diyorum. Düşüncem 1 site kuracağıma 10 site kurayım çakayım botu bir iş yapmadan kazanıyım diyorum.

Bence bu kadar karamsar olmayın. Bu tür girişimler sizi yıldırmamalı. Özgün içerik üretimi gerçekten çok önemli. İçeriğinizi koplayayarak kısa vadade yükselenler olabilir. Bu benim başımada geldi. Ama o yükselenlerin sesi soluğu artık çıkmıyor. Ben ise hala varım ve üretiyorum. İnsanlar artık fayda sağlayıcı, gerçekten emek verilerek üretilen içeriklerin yer aldığı siteleri önemsiyor ve sahipleniyor. Buna inanın.

Ek Olarak:

sercan1097 adlı üyeden alıntı

haklısın

Ek Olarak:

Hayat bulduracak yöntemler ???

Hayat bulduracak yöntemler;

Çalışmak, istikrar, zaman, sabır, plan, program, diyalog, iletişim. Yeterince açık değil mi?

wmaraci
reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
İçerik kral olsaydı en iyi içeriğe sahip siteler ilk sırada çıkardı. Çıkıyor mu? HAYIR

engin86 engin86 Gazeteci Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 14 / 22
  • Ticaret 3, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

İçerik kral olsaydı en iyi içeriğe sahip siteler ilk sırada çıkardı. Çıkıyor mu? HAYIR

"En iyi içerik" göreceli bir kavram. Sizin için farklıdır, benim için farklıdır. İçerik, her zaman kraldır. İçerik olmasa, internet denen platform bugün hayatta olmazdı. Önemli olan, değer oluşturabilen içerik üretimi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al