-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar blogumda ilgi çeken sağlam bir yazım vardı. neyse ilk başlarda hiç okuyucu almadı bu yazı googda 5. sıradaydı. neyse ben bunu yükseltmek için 3-4 gün boyunca imleme sitelerinde sosyal medyada linki paylaştım filan en sonda twitterda tam 58 ayrı hesapdan paylaştım ve artık sıralamada hiç gözükmüyo :D
benim tekrar google sıralamalarına yerleştirmem için ne yapmam lazım?
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam google yapısında biraz oynadığı için sabit bir durum söz konusu değil. Belki yaptığınız işlem bir kaç gün sonra etki edecektir. Bence sabredin. Çünkü arama sonuçları nedense yarı yarıya azalıyor. Hitler düştü kazançlar kötü. işler kesat.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam google son güncellemesinden sonra bir şeyleri ya bozdu ya da istedikleri gibi olmadı tekrar güncellemeye gidiyorlar anlaşılan. %50 hit düşmesi demek gelirler de büyük etki demek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doğru diyosunuz hocam geçmiş olsun kısa sürede düzelirse iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bu google a ne oldu ya öyle böyle bir düşüş değil inşallah kısa zamanda düzelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu benden mi kaynaklanıyo herkesde mi var ne yapamam gerekir acayip bi hit düşüşü var. zaten yukarıda bahsettiğim yazım öyle bi düşüş yaşadı ki hala sıralamalarda yok ne yapmam lazım onun için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
bazılarında %50 hit arttı
bazılarında ise %50 hit düştü.
bence bir hata değil. tamamen google yeni bir sistemi devreye soktu, abudik gubidik siteleri keşfedicek bişiler yaptılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
mekatronik
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba Arkadaşlar
Eğer sitenizin bu dönemlerdeki geçmiş verilerini karşılaştırırsanız hitlerin yaz döneminde çok aşırı düştüğünü fark edebilirsiniz. Bunun sebebi google değil internet başındaki insan sayısının azalmasıdır.
İnsanlar ya gezmede yada tatilde yada artık iş ödev aramak yerine eğlence, tatil yerleri gibi şeyler arıyor.
Yada adwords kelime aracından da verileri izleyebilirsiniz. Benim bu dönem de sizlere tavsiyem. ağustos sonuna kadar kaliteli içerik eklemeniz ve backlink ve seo çalışması yapmanızdır.
Ağustos sonu ve eylül sonu arasında hitleriniz yavaş yavaş eski düzeylere gelecektir. Hatta yüksek çalışma yaparsanız geçen sene bu dönemdeki hitinizi 2 katına çıkarabilirsiniz.
Buda gelir kapınızı artırmak anlamına gelir.
Yatarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur!