MGencTurk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenciyim
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dostum benim site 370 k alexası var :) günde 4 k hiti 3 aylık daha dün başladım reklam satmaya 150 tllik bir fiyata :) o paralar ilede kendi reklamımı yaptırcam millete. Sitem büyüsün
MGencTurk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenciyim
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dostum sıkma canını, imzamdaki site ilk sitem 3 ay önce atıldım bu işlerle bu haftada bu foruma başladım kimseden yardım almadan bilinçsiz bir şekilde başladım. ve şimdi 4000 tekil hite sahipim verdigim parayı fazlasıyla verdim pardon :D 40 tl verdim domain + host en kalitesiz firmadan şimdi taşıcam hostumu yani dmem o ki canını sıkma hitli içerikler paylaş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
reklampazar diye bir firma var, oraya sitenin reklam alnlarını, aylık gösterimlerini vs yazıyorsun, oradan birilerinin gelip senin sitene reklam vermesini bekliyosun. Ama bence onlarla uğraşma, Adx dubleclik reklamlar için başvur, yada AdMatic diye bir reklam birimi var, onlara başvur. Ben google Adsense, Maxad ve AdMatic firmalarıyla çalışıyorum. 1k hit olursa 4-5 tl veriyor günlük. Reklam olayında süreklilik ve sağlamlık istiyorsan Adsense ve onunla çalışanlardan şaşma. Diğer türlü bir defa reklam alırsın, sonra aylarca site boş kalır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Maxad ve AdMatic zaten google ile birlikte çalışıyorlar. Eğer Adsense hesabın varsa bu sitelere başvuruyosun, google premium yayıncı oluyosun. Ben şuan sitemde hem normal adsense, hem Maxad hem de AdMatic firmalarından reklam gösteriyorum. Sitemi inceleyebilirsin, üst ortadaki normal adsense, sağ üstteki maxad, sayfayı aşağı kaydırınca sağ taraftan çıkan pencereli olan reklam da AdMatic reklamı.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!