RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google'da değişik sorgular yap ve link takaslarına yada verdiği linklere bak ben genellikle böyle site çok buluurm hep webmastera yönelik yaparsanız gerçekten istediğiniz yere gelemezsiniz..Eski tema benim daha çok hoşuma gidiyordu ama bunada alışıcaz inşallah :)
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herkese çok teşekkürler.
Verilen adresleri inceleyeceğim özellikle şu garip.in sitesi ilgimi çekti. Ayrıca söylediğiniz teknikleri uygulamak iyi olacak gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Magozin'den daha iyi şeyler bekliyordum açıkçası. Daha hızlı hareket etmesi gerekiyor.
Sana fikir vermesi açısından şunu söyleyebilirim. Sitelerin dedikodusunu yapabileceğin gibi hatlarını da dile getirebilirsin.(küçümsemek ya da aşağılamak anlamında değil)
Örneğin ben siteme bilerek büyükçe bir yazım yanlışı biraktım. 1 yıldır hala o kişiyi bekliyorum bu böyle olmyacak mıydı diye? Mevzu benim sitem değil, başka sitelerin logolarındaki ablem şuaradan tanıdık, falan sitenin içeriği şöyle, falan sitenin bilmem neresi kaymış, bizden kaçmaz şeklinde konular bulabilirsin. Yolun açık olsun :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şu an evet gerçekten yavaşım ancak inanın süper etkinliklerle karşınızda olacağım. Şu dedikodu açığını kapatayım, etkinlikleri gerçekleştireceğim.
Atakan ağabey, atarsan sevinirim bir kullanalım bakalım :)
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Her hafta birinin sitesini seçip dedikodusunu yapsan? Hem sende hit alırsın hem bizim siteler de :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmzamdaki siteyi kendim kodladım. Yalnız tema olarak twitter temasını kullandım.
Twitterdaki bir çok özelliği ekleyip farklı tarzda bir blog yaptım.
(Benim site) Gelişmeye başladığında benim de sitemi incelersen sevinirim. :) Şuan sadece kodlama yaptığımdan dolayı içerik ekleyemiyorum. :D