10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Benim şöyle bir sorunum var. benim bilgisayarım da bir sorun yok. Fakat bu gün bir vesile ile başka bir bilgisayardan girdim ve sitemin ekrana sığmadığını ve tarayıcının penceresinin ancak kaydırarak sitemin yan menülerinin tam görüldüğünün farkına vardım Bunun bir çözümü var mıdır. Bu temaya kendime göre düzenlemek için baya da emek verdim yardımcı olursanız sevinirim.
Tahminimce bunun bilgisayarların farklı çözünürlüğünden kaynaklanmakta. Fakat bu sorunu nasıl çözerim bilmiyorum
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Forumlarda baktım da biraz css bilgin var ise
index.php dosyasında ki divlerin genişlik değerlerini px değerinden yüzde yani (%) şekline yazarsan olur ama bununla uğraşmak biraz zor gelebilir.bu temalara elastik tema deniyor yani ekran büyüdükçe genişliyor o da otomatik olarak. tema değiştirmek daha kolay olur malesef.
diyor birisi böyle dene.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çözemedim şu sorunu temaya çok emek vermemiş olsan değiştirirdimde çok emek verdim . Yarımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Personeli
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aklınızda olsun bundan sonra yapacağınız tasarımlarda 960.gs sistemini kullanırsanız bu problemi giderebilirsiniz. Çünkü az da olsa 1024px ekranlar kullanılıyor. Nasıl ki hala IE6 için tasarımlara ek kodlar yazıyoruz; aynı durum bu konu için de geçerli. Forumda birçok konu mevcut. Detaylı bir arama yaparsanız bulabilirsiniz..
1 kişi bu mesajı beğendi.