mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Kardeşim ve arkadaşları için bir web sitesi kodluyorum. Admin panelin bir kısmını bitirdim ancak ön yüz için bir türlü kafamıza yatan bir template bulamadık. Sitenin genel amacı ders konu anlatımları ve testler olacak. Genel olarak metinsel olacak (görsel çok az hatta hiç olmayacak çoğu içerikte)ancak bir türlü ücretsiz bu iş için uygun bir ön yüz template bulamadım. Önerebileceğiniz bir template var mı blog tarzı veya bu dediğim içeriğe uygun olacak şekilde.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sıfırdan kodladığın için psd mi, html mi anlamadım ama bazı video kurs, video ders scriptlerini editleyip sade yazıya çevirebilirsin. Webders teması güzel bir tema ona benzer olabilir.
>_<
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben hazır free templatelerden bahsetmiştim aslında kodlamak ile uğraşmayacağım. Birkaç oynama ile kullanabileceğim bir şey arıyorum. Admin panel için admin lte kullandım örneğin. Onun gibi bir şey ancak ön kısma uygun bir template arıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında ingilizce olarak aratabilirsin bir kaç kere denk geldim(editlenmesi gereken, education tarzı) ama çoğu hazır admin panelli script veya wp teması.
>_<