lostyazilim
tr.link

vb bulletin hakkında.

4 Mesajlar 585 Okunma
lstbozum
tr.link

MuratAltun MuratAltun www.webmarkt.net Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WEBMASTER/GRAFİKER
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,

wmaraci,*** ve diğer webtasarım siteleri gibi hem webtasarım derslerini anlatabileceğim hemde sitemize üye olanların bu konularda muhabbet edebileceği bir işe atılmak istiyorum.Aslında bayağ geç kaldım bu işe atılmayı ama oldukça hevesliyim.Maddi anlamdada yeni kendime geldim.

Sıfırdan bir site hazırlayabilirim ama çok zamanımı alır.Sormak istediğim vbulletin forum işimi görür mü .(lisanslı alacağım)? vbbulletin güvenli mi? Sonradan siteye eklentiler yazdırmam da problem çıkabilir mi (vbbulletin lisansından dolayı).?

vbbulletin + bu tema sizce nasıl .?

GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
wmaraci
reklam

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
nacizane fikrim yapacağın işe kardeşim vbulletin lisansı almak pek akıllıca değil ve ihtiyaçlarını çokta karşılamaz diye düşünüyorum. Wordpress daha mantıklı geldi bana ders anlatımları için. İllakide forum diyorsan mybb yi düşünebilirsin vbulletin lisans parasını daha mantıklı geliştirici ve reklamlarla harcayabilirsin diye düşünüyorum.

Sekiz Sekiz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Galerici
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 56 / 50
  • Ticaret 11, (%91)
vbulletin harika bir sistem sorun çıkarsaydı en büyük webmaster forumları niye kullanırdı ki bu sistemi ;)

MuratAltun MuratAltun www.webmarkt.net Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek WEBMASTER/GRAFİKER
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 277 / 189
  • Ticaret 0, (%0)

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

nacizane fikrim yapacağın işe kardeşim vbulletin lisansı almak pek akıllıca değil ve ihtiyaçlarını çokta karşılamaz diye düşünüyorum. Wordpress daha mantıklı geldi bana ders anlatımları için. İllakide forum diyorsan mybb yi düşünebilirsin vbulletin lisans parasını daha mantıklı geliştirici ve reklamlarla harcayabilirsin diye düşünüyorum.

wordpres'e pek güvenemiyorum çok kolay hacklenen bi sistem.Ayrıca siteye üye olan ve olmayan kişilerinde konu açıp sorularını paylaşmalarını istiyorum.Wordpress için ekstra eklenti yazdırmam gerekebilir.

Gerçekten hem özgün hem sağlam bişey olsun istiyorum.mybb düşünmedim açıkcası çok kararsız kalırsam son çare kendim yazmaya başlayacağım.

Sekiz adlı üyeden alıntı

vbulletin harika bir sistem sorun çıkarsaydı en büyük webmaster forumları niye kullanırdı ki bu sistemi ;)

İlk baştaki sorumdan anlaşılacağı üzere vbulletin hakkında bilgim olmadığı için konuyu açtım.Öncelikle bu sistemi öğreneyim sonra büyük firmaların niye kullandıkları hakkında bi yazı hazırlarım ;)

GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al