Google kendi urunune daha cok deger verir. Blogpsot
Aynen böyle. 2 site açın. Aynı konuları girin. Geldiği yeri görürsünüz :cool: Aranmalarda üst sıralarda çıkıyor.
Ama benim bakış açım; önemsiyecekseniz wordpress açın. Çok gelişen bir sistem. Tema desteği çok fazla. Kullanımı kolay, tasarımlar güzel, düzenlemesi kolay. Popüleritesi yüksek.
Wordpress bir site gözüme blogspot'tan daha önemli gelir benim..
Ama benim bakış açım; önemsiyecekseniz wordpress açın. Çok gelişen bir sistem. Tema desteği çok fazla. Kullanımı kolay, tasarımlar güzel, düzenlemesi kolay. Popüleritesi yüksek.
Wordpress bir site gözüme blogspot'tan daha önemli gelir benim..
Benim izlenimlerime göre blogger'ı hitlendirmek gerçekten zor. Wordpress ile oluşturduğum bloglar taş çatlasın 10-15 günde 3-5 hitlenirdi ama blogger ile zorlanıyordum.Ben wordpress öneririm
WordPress ile sisteme daha rahat müdahele edebiliyorsun tek faydası bu yoksa diğer türlü blogger daha basit ve kullanışlı.
Üstad bu başlık altında çok konu var orayıda incelersiniz, blogger derim.
kesinlikle wordpress :)
Wordpress tercih edin derim ben hocam eklenti konusunda vs çok avantajlı olursunuz
Wordpress ile blogdan daha ötesini yapabilirsiniz.
Ek Olarak: Wordpress ile blogdan daha ötesini yapabilirsiniz.
Ek Olarak: Wordpress ile blogdan daha ötesini yapabilirsiniz.
Wordpress ten şaşma.
Wordpress..
seo için blogger
esneklik için wordpress
kolaylık için blogger
detaylı yönetim için wordpress
sadelik için blogger
ciddiyet için wordpress
esneklik için wordpress
kolaylık için blogger
detaylı yönetim için wordpress
sadelik için blogger
ciddiyet için wordpress
Blogger ücretsiz, güvenli ve yıllarca kullanabileceğim bir alt yapı olduğu için tercih ediyorum. Uzun bir süre Wordpress kullanmış biri olarak Blogger diyorum.
blogger iyi hoş da arkadaşları kötü
yeni bir tema yükleyince eski temanın kalıntıları gitmiyor. bug oluyo. yerleşimde düzende değişim yapamıyorsun. ne anladım ki.
yeni bir tema yükleyince eski temanın kalıntıları gitmiyor. bug oluyo. yerleşimde düzende değişim yapamıyorsun. ne anladım ki.
wp her zaman iyidir.
2side değil. özel script
introducial adlı üyeden alıntı
Eğer sade bir şey olsun derseniz ben HTMLy öneririm, kendi blogumda onu kullanıyorum, oldukça sade ve düzenlemesi gerçekten kolay. Ha eğer ben özel tema ile uğraşacağım, sitem cafcaflı olacak diyorsanız size WP lazım.Blog açacaksan Blogger en iyisidir. Blogun cafaflı, ayrıntılı, kolay yönetilebilir vs olmasına gerek yok. Hem hiç etliye tatlıya dokunmazsın. Veritabanı, güvenlik, sunucu, host vs ile uğraşmazsın. Google Blogger kullandığın için seni daha çok sever.
Yapacağın şey belli. Yazılar, yazı resmi, yorum bölümü, sosyal paylaşım butonları, facebook like box, benzer yazılar.. Bunlar olacak yani blogunda değil mi? Sırf bu temel özellikler için Wordpress ile uğraşmaya değer mi? Hem Adsense daha kolay alırsın, hem Google'ın tüm ürünleriyle entegre çalışırsın, hemde bedava.
Yapacağın şey belli. Yazılar, yazı resmi, yorum bölümü, sosyal paylaşım butonları, facebook like box, benzer yazılar.. Bunlar olacak yani blogunda değil mi? Sırf bu temel özellikler için Wordpress ile uğraşmaya değer mi? Hem Adsense daha kolay alırsın, hem Google'ın tüm ürünleriyle entegre çalışırsın, hemde bedava.
Arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. anladigim kadariyla ciddiyet ve hoş görünüm için wordpress, kolay kullanışlı ve Google dostu olmak için ise Blogger diyorsunuz..
Bu arada Wordpres de blogger gibi ücretsiz bir servis değil mi yani piyasadaki blogger arkadaşlarin wordpress Blogları da ücretsiz açarak kullandıklarını biliyorum.. yanılmıyorum sanırım değil mi.. Teşekkürler