lostyazilim
tr.link

Wordpress mi Blogger mi

31 Mesajlar 5.493 Okunma
lstbozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

seocutasarim adlı üyeden alıntı

Google kendi urunune daha cok deger verir. Blogpsot

Gerilim adlı üyeden alıntı

Aynen böyle. 2 site açın. Aynı konuları girin. Geldiği yeri görürsünüz :cool: Aranmalarda üst sıralarda çıkıyor.
Ama benim bakış açım; önemsiyecekseniz wordpress açın. Çok gelişen bir sistem. Tema desteği çok fazla. Kullanımı kolay, tasarımlar güzel, düzenlemesi kolay. Popüleritesi yüksek.

Wordpress bir site gözüme blogspot'tan daha önemli gelir benim..

FlexMan adlı üyeden alıntı

Benim izlenimlerime göre blogger'ı hitlendirmek gerçekten zor. Wordpress ile oluşturduğum bloglar taş çatlasın 10-15 günde 3-5 hitlenirdi ama blogger ile zorlanıyordum.Ben wordpress öneririm

Zuperman adlı üyeden alıntı

WordPress ile sisteme daha rahat müdahele edebiliyorsun tek faydası bu yoksa diğer türlü blogger daha basit ve kullanışlı.

Yunusemre adlı üyeden alıntı

Üstad bu başlık altında çok konu var orayıda incelersiniz, blogger derim.

fevzib adlı üyeden alıntı

kesinlikle wordpress :)

onur33 adlı üyeden alıntı

Wordpress tercih edin derim ben hocam eklenti konusunda vs çok avantajlı olursunuz

VoSToK adlı üyeden alıntı

Wordpress ile blogdan daha ötesini yapabilirsiniz.

Ek Olarak: Wordpress ile blogdan daha ötesini yapabilirsiniz.

ShTrOnur adlı üyeden alıntı

Wordpress ten şaşma.

ceprobot adlı üyeden alıntı

DLE

(Data Live Engine) Rus yapımı harika... WP ye 10 basar

panteist adlı üyeden alıntı

seo için blogger
esneklik için wordpress
kolaylık için blogger
detaylı yönetim için wordpress
sadelik için blogger
ciddiyet için wordpress

kendineyazar adlı üyeden alıntı

Blogger ücretsiz, güvenli ve yıllarca kullanabileceğim bir alt yapı olduğu için tercih ediyorum. Uzun bir süre Wordpress kullanmış biri olarak Blogger diyorum.

agoren adlı üyeden alıntı

blogger iyi hoş da arkadaşları kötü

yeni bir tema yükleyince eski temanın kalıntıları gitmiyor. bug oluyo. yerleşimde düzende değişim yapamıyorsun. ne anladım ki.

Yeter Baskan adlı üyeden alıntı

2side değil. özel script

introducial adlı üyeden alıntı

Eğer sade bir şey olsun derseniz ben HTMLy öneririm, kendi blogumda onu kullanıyorum, oldukça sade ve düzenlemesi gerçekten kolay. Ha eğer ben özel tema ile uğraşacağım, sitem cafcaflı olacak diyorsanız size WP lazım.

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Blog açacaksan Blogger en iyisidir. Blogun cafaflı, ayrıntılı, kolay yönetilebilir vs olmasına gerek yok. Hem hiç etliye tatlıya dokunmazsın. Veritabanı, güvenlik, sunucu, host vs ile uğraşmazsın. Google Blogger kullandığın için seni daha çok sever.
Yapacağın şey belli. Yazılar, yazı resmi, yorum bölümü, sosyal paylaşım butonları, facebook like box, benzer yazılar.. Bunlar olacak yani blogunda değil mi? Sırf bu temel özellikler için Wordpress ile uğraşmaya değer mi? Hem Adsense daha kolay alırsın, hem Google'ın tüm ürünleriyle entegre çalışırsın, hemde bedava.

Arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. anladigim kadariyla ciddiyet ve hoş görünüm için wordpress, kolay kullanışlı ve Google dostu olmak için ise Blogger diyorsunuz..

Bu arada Wordpres de blogger gibi ücretsiz bir servis değil mi yani piyasadaki blogger arkadaşlarin wordpress Blogları da ücretsiz açarak kullandıklarını biliyorum.. yanılmıyorum sanırım değil mi.. Teşekkürler

wmaraci
reklam

Gerilim Gerilim www.giyse.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 496 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

Arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.. anladigim kadariyla ciddiyet ve hoş görünüm için wordpress, kolay kullanışlı ve Google dostu olmak için ise Blogger diyorsunuz..

Bu arada Wordpres de blogger gibi ücretsiz bir servis değil mi yani piyasadaki blogger arkadaşlarin wordpress Blogları da ücretsiz açarak kullandıklarını biliyorum.. yanılmıyorum sanırım değil mi.. Teşekkürler

https://tr.wordpress.com/

Blogger gibi wordpress site de açabilirsin. Ayrıyetten sunucu ve domain alıp, wordpress dosyalarını indirip kendinde kurabilirsin. Sana kalmış. Tamamen ücretsiz.

Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Sonuna Kadar DLE diyorum.

Hiç bir eklentiye gerek kalmadan,seosu harika olan müthiş bir CMS sistemidir... Googlede çok iyi yerlere gelebiliyor ve binlerce teması var

yasinatagun yasinatagun Webtisyen.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek WordPress Dev.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 117 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle kesinlikle cevabın WORDPRESS olduğunu söyleyebilirim. Neden diye soracak olursan, bloggera göre bir çok avantajı var.
BU YAZIsenin soruna derman olacaktır.
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Gerilim adlı üyeden alıntı

https://tr.wordpress.com/

Blogger gibi wordpress site de açabilirsin. Ayrıyetten sunucu ve domain alıp, wordpress dosyalarını indirip kendinde kurabilirsin. Sana kalmış. Tamamen ücretsiz.

ceprobot adlı üyeden alıntı

Sonuna Kadar DLE diyorum.

Hiç bir eklentiye gerek kalmadan,seosu harika olan müthiş bir CMS sistemidir... Googlede çok iyi yerlere gelebiliyor ve binlerce teması var

yasinatagun adlı üyeden alıntı

Öncelikle kesinlikle cevabın WORDPRESS olduğunu söyleyebilirim. Neden diye soracak olursan, bloggera göre bir çok avantajı var.
BU YAZIsenin soruna derman olacaktır.

@yasinatagun Çok teşekkr ederim gerçekten derde derman oldu diyebiliriz.. Sanırım sitenizi de biraz incelemeye alacağım ilk defa wp kullanıcısı biri olarak.. Size de zaman zaman sorular sorabilirim teşekrler tekrar..

• Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek WordPress Dev.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 117 / 95
  • Ticaret 0, (%0)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

@yasinatagun Çok teşekkr ederim gerçekten derde derman oldu diyebiliriz.. Sanırım sitenizi de biraz incelemeye alacağım ilk defa wp kullanıcısı biri olarak.. Size de zaman zaman sorular sorabilirim teşekrler tekrar..

Ne zaman isterseniz soru sorabilirsiniz.
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Herkes WP demiş. Ya arkadaşlar bırakın lu WP yi...

Adam gibi iletişim modülü bile yok. WP yi kurduktan sonra iletişim modülü kurmak gerekiyor ve bence çok kötü bir sistem.

2 yıldır DLE kullanıyorum ve herşey içinde kurulu ve 1 kere kuruyorsunuz devamlı kullanıyorsunuz... Hiç bir eklenti paketine gerek kalmıyor... Site haritasını bile kendi hazırlayıp googleye gönderiyor...

WP yi Asla ama asla DLE ye değişmem...

• Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek WordPress Dev.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 117 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
WordPress'ten şaşmamalısın. Tema, eklenti, siteye tam anlamıyla sahip olma gibi farklı alanlarda wordpress hep önde. bu yazımı okursan, daha ayrıntılı biçimde açıkladım.

canselkcblog canselkcblog www.canselkoc.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 179
  • Beğeniler 6 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
blogspot

www.canselkoc.com

lmontube lmontube Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek özel
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad J** H**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 1, (%0)
Eger bloger kullanmicaksan dle kullancaksin...googlede wp cöplük gibi ...her actigin site wp ve google artik wp sitelerin coklugundan dle,bloger ve diger scpritleri önemsiyor...bloggerde hitlenmek cok basit ... ve bloggerdede artik tema tasarimlari harika denecek seviyeye ulasti...

ve blogger bir tema vardi tayvanlilar yapmis öyle bir part sistemi vardiki üzerinde kimse entegre edemedi cözemedi yapamadi...blogger belki türkiyede cok kullanilmiyor..belki hep paravan olarak kullaniliyor ama diger avrupa ülkelerinde blogger gercekten cok kullanilan bir sistem ...bu yüzden blogger site ac tanitim seo sosyal medya destekli calis...3 ay icinde googlede hatiri sayilir yere gelirsin ..google blogger ve googleplusu gelistirmek icin daha ileri seviyeye götürmek icin cok yatirim yapiyor...gecenlerden google plusun kurucusu Vic Gundotra istifa etti baska bir yere gecti ama google o aacigi kapatti ve googleplusun basina daha tecrübeli bir ismi getirdi...ayrica google kendi servislerini birakipta baska siteleri ilk önce indexlemesi üst siralara tasimai söz konusu degil :) olamazda senin kendi firman olsa sen rakip firmanimi üste tutarsin yoksa kendi sirketinimi .. ayrica google 2015 te görceksinizki arama motorundaki güncellemeleriyle herkesi delitecek ve benim diyen siteler dibe vurcak...suan büyük bir calisma var

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al