wmaraci reklam
tr.link

Yeni bir heyecana tavsiyeleriniz

3 Mesajlar 693 Okunma
acebozum
tr.link

HakikatTR HakikatTR Nizamettingumus.Com.TR Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Müsteşar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 275 / 162
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar, geceniz hayr olsun.
Yeni bir blog kurdum. Şuan ismini belirtmek istemiyorum lakin kişisel değil. Tarih, biyografi, kültür sanat üzerine yaptığım araştırma yazılarını yayınlayacağım.

Blog içerisinde Poseidon temayı kullanmaya karar verdim. Blogda Akismet Contact 7 Yoast Wp-Optimize Loginizer Fastest Cache ve tema eklentileri kurulu.

Sizce eklemem gereken başka eklenti var mı? Tema için öneriniz var mı? Iletişim ve hakkında sayfalarını ekledim ama yazı girişi yapmadım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Not: Para kazanma derdinde değilim. Sadece sağlam temelleri olan ve emin ilerleyen bir site yapmak istiyorum.

googleasistan
reklam

ahmetp ahmetp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 332
  • Beğeniler 39 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Yapabildiğiniz en sade siteyi yapmaya çalışın. Eklenti veya bir özellik ile ilgili "buna gerçekten gerek var mı?" sorusunu sorun. Fazlalık ne varsa çıkartın. Çok gerekli değilse iletişim formu bile kurmayın. Mail adresini belirtirsiniz.

Sitenin en dolu yeri içeriği olsun.

Sitenin görselliği değil, içeriği ve kullanım kolaylığı ön planda olsun. Sade renkler, minimal tasarım.

İleride çok değişiklik yapacaksınız zaten. Ama asla "bu kadar yaptığım şey boşa mı gidecek?" demeyin. O değişikliği yapın. Böylelikle gelişime devam edersiniz.

Çünkü ne kadar sağlam temellerle yola çıkarsanız çıkın, işin büyük kısmı başladıktan sonra ortaya çıkıyor.

Çelik gibi sabıra sahip olun. Pes etmeyin.

Keyif alırsanız herşey daha kolay gelir.

Kişisel görüşlerimdir.

Başarılar dilerim.
yb79 HakikatTR Mastermeido

kişi bu mesajı beğendi.

HakikatTR HakikatTR Nizamettingumus.Com.TR Kimlik Onayı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Müsteşar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 430
  • Beğeniler 275 / 162
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkür ederim @ahmetp böyle moral verici yorumu okumakiyi geldi. Kullandığım tema sade bir tema. Içerisinde kaybolmuyor insan. Benim de önceliğm içeriğin kaliteli olması..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al