-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
yaklaşık 1 hafta önce bir site açtım, 1.5 - 2 yıl kadar önce bu işlerle uğraşıyordum ama bıraktım bırakalı bu işlerle ilgili değişiklikleri falan takip etmiyorum.
Yeni açtığım siteyi google'a nasıl indexletebilirim , makalelerde etiketler nasıl olmalı , seo ayarlarını nasıl yapmalıyım, siteye hızlı girebilmek için ne yapmalıyım ?
Site webmaster üzerine bir blogtur.Önerebilceğiniz bir temada varsa çok iyi olur.
Hangi eklentileri kullanmalıyım ?
Bu soruları yanıtlarsanız çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba..
Yeni açtığım siteyi google'a nasıl indexletebilirim İndexletmeniz için bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Ama doğru olan siteye webmaster tools kaydı yapıp sitemap gönderip ardından analytics eklemeniz.
makalelerde etiketler nasıl olmalı Ben şahsen arama hacmi yüksek konu başlıkları seçiyorum. Google'da arama hacmi 2. planda kalan cümleleri de etiket olarak ekliyorum.
seo ayarlarını nasıl yapmalıyım Wordpress seo yoast öneririm. Ayarları birçok blogda anlatılmış.
siteye hızlı girebilmek için ne yapmalıyım https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=tr burda sitenizi sorgulatıp hata ve çözümleri tespit etmek gerek.
tema önerim Sahifa
1 kişi bu mesajı beğendi.
irfanbarutcu.com & nurfeza.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
rica ederim ne demek
irfanbarutcu.com & nurfeza.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
webmaster üzerine açılan bir blog ise sizin bu bilgilere hakim olamanız gerekmiyor mu acaba ?