-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Gayet güzel bir tema, diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Ziyaretçi girdiğinde kaçacağını da sanmıyorum.
Renkler ve kesinlikle yazı tonunda bir oynama yapılmalı. Onun dışında temada adam kaçıracak bir yanı yok gayet hoş. Yorumlar genelde ilk yorum kötü dediyse bu adam kötü bulmuş, bak ikinicde kötü demiş ben iyi dersem olmaz bas kötüyü geç oluyor. Sürü psikolojisi bir nevi denemiştim bir açık anket birde kapalı anket ile aynı tasarım açık ankette büyük farkla kötü bulunurken kapalı anketti kötü bulan çok az kişi vardı.
Edit: Yazı tonu değiştirmek kötü bir görüntü verirse biçiminide değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Yönlendirmeleriniz doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılacak :)
Ek Olarak:
Engin07 adlı üyeden alıntı
Gayet güzel bir tema, diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Ziyaretçi girdiğinde kaçacağını da sanmıyorum.
Renkler ve kesinlikle yazı tonunda bir oynama yapılmalı. Onun dışında temada adam kaçıracak bir yanı yok gayet hoş. Yorumlar genelde ilk yorum kötü dediyse bu adam kötü bulmuş, bak ikinicde kötü demiş ben iyi dersem olmaz bas kötüyü geç oluyor. Sürü psikolojisi bir nevi denemiştim bir açık anket birde kapalı anket ile aynı tasarım açık ankette büyük farkla kötü bulunurken kapalı anketti kötü bulan çok az kişi vardı.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Düşünce güzel de site çok kalabalık görünüyor. Bu hem sayfa yüklenme hızını azaltacak hem de ziyaretçiyi bıktıracaktır.