lostyazilim
tr.link

Yeni Tasarım Hakkında Düşünceleriniz ?

13 Mesajlar 1.805 Okunma
lstbozum
tr.link

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Gayet güzel bir tema, diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Ziyaretçi girdiğinde kaçacağını da sanmıyorum.

Renkler ve kesinlikle yazı tonunda bir oynama yapılmalı. Onun dışında temada adam kaçıracak bir yanı yok gayet hoş. Yorumlar genelde ilk yorum kötü dediyse bu adam kötü bulmuş, bak ikinicde kötü demiş ben iyi dersem olmaz bas kötüyü geç oluyor. Sürü psikolojisi bir nevi denemiştim bir açık anket birde kapalı anket ile aynı tasarım açık ankette büyük farkla kötü bulunurken kapalı anketti kötü bulan çok az kişi vardı.

Edit: Yazı tonu değiştirmek kötü bir görüntü verirse biçiminide değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Yönlendirmeleriniz doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılacak :)

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

Gayet güzel bir tema, diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Ziyaretçi girdiğinde kaçacağını da sanmıyorum.

Renkler ve kesinlikle yazı tonunda bir oynama yapılmalı. Onun dışında temada adam kaçıracak bir yanı yok gayet hoş. Yorumlar genelde ilk yorum kötü dediyse bu adam kötü bulmuş, bak ikinicde kötü demiş ben iyi dersem olmaz bas kötüyü geç oluyor. Sürü psikolojisi bir nevi denemiştim bir açık anket birde kapalı anket ile aynı tasarım açık ankette büyük farkla kötü bulunurken kapalı anketti kötü bulan çok az kişi vardı.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)

Fizello - Inspired by Colors

bilalbursal bilalbursal <bilal></bursal> Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Geliştirici
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Düşünce güzel de site çok kalabalık görünüyor. Bu hem sayfa yüklenme hızını azaltacak hem de ziyaretçiyi bıktıracaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al