Çoğu blogcunun sorunlarından biridir yeni konular bulmak.Bir süreden sonra giderek aynı şeyler etrafında dönmeye başladığını hisseder gibi olur.Burada devreye yeni yazı fikirleri adlı konumuz girmekte.Elbette söylediklerimi uygularsanız konu sıkıntısı çekmezsiniz diye düşünüyorum.Hayatta herşey monoton gibi gelse de küçük de olsa değişikliklerin olduğu aşikardır.Sürekli şikayet etmenin bize yararı olmayacağı gibi bizi daha da sıkan bir duruma sokabilir. Hayata farklı açılardan bakmak gereklidir ve sürekli kendinizi yenilemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Üstte yazılanların konumuzla bir yönden alakası var ve ben bu şekilde konuya giriş yapmak istedim.Ayrıca size küçük bir önerim var.Yanınızda bir adet kalem ve bir küçük not defteri taşıyın.Bunun amacı gün içinde gördüğünüz şeyleri küçük notlar şeklinde yazıp daha sonra blogunuza fikir yaratabilecek olanları paylaşmanızı sağlayacak.Hayatta yaşadığınız herşey sizlere ilham verebilir.Bunu genelde sanatçılar kullanırlar ve bazen ortaya kesinlikle güzel şeyler çıkmaktadır.Bu tekniği kullanmak sizlere kesinlikle yarar sağlayacaktır.

Şimdi sizlere bazı öneriler vereceğim ve fikir edinmenizi sağlayacağım.


  • Gün içinde yaşadığınız herhangi bir olayı kaleme alabilirsiniz.Bu sizin yazma şeklinizi güçlendirecektir.

  • Aile ilişkileri, aşk hayatı gibi şeylerden ilham alabilir ve bunlar hakkında konular yazabilirsiniz.

  • İyi olduğunuz bir alan hakkında yazılar yazabilirsiniz.

  • Gündemi takip ederek eleştiri yazıları yazabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

  • Kendi gelişim sürecinizin ve düşüncelerinizin farkına vararak insanlara yön verebilirsiniz.

  • İzlediğiniz filmler ve diziler hakkında düşüncelerinizi insanlara aktarabilir ve yön verebilirsiniz.

  • Müzik listeleri hazırlayabilir ve ziyaretçilerinize bunları sunabilirsiniz.

  • Teknolojiye ilginiz varsa her geçen gün büyüyen teknoloji dünyasında onlarca konu bulabilir ve bunları yorumlayabilirsiniz.

  • Derslerinizle ilgili notları paylaşabilir ve insanlara yarar sağlayabilirsiniz.



Görüyoruz ki bunları uyguladığınız taktirde konu sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyoruz. Her gün çok sayıda konu girmek yerine konu sayısını planlarsanız hem seo açısından hem de ziyaretçi okunurluğu açısından sizlere kazanç sağlayacaktır.Yeni yazı fikirleri makalemiz sizlere ipuçları vermek amacıyla yazılmıştır.Aklınızdaki başka fikirleri de elbet yapabilirsiniz.Sonuçta bunlarda yazı fikirleri arasına girebilecek düşüncelerdir.

Kaynak:http://www.sosyalpenguen.com/yeni-yazi-fikirleri/