#palandökenpedalcısı #dağbisikleti #cenapkalaycıoğlu
Yaklaşık 4 yıldır yaz kış demeden birçok aktivite yapıyorum. Bunların başını bisiklet çekiyor tabi ki. 1 ay oldu youtube ve sosyal medya içerikleri üretme kararı aldım. Çıkmış olduğum bu yolculuk gerçekten zorlu Erzurum kış şartlarında Palandöken Ejder3200’e doğru yoğum bir kar yağışı ve soğukta, belgesel tadında bir bisiklet yolculuğu oldu. Umarım keyif alarak izlersiniz. 2.Bölüm çok yakında editleyip yayına alacağım. Çıkmış olduğum bu serüvende beni yalnız bırakmayın. Kesinlikle bu işten şevkimin kırılmasını istemiyorum. Zamanla kamera ve ekipmanlarım daha da güçlenecek. Hayata dair her şey sloganıyla çıkmış olduğum bu yolda umarım başarılı olurum. Başlıca doğa sporları, kış sporları, doğada yemek yapmak, havuz ve deniz sporları, diyet ve sağlık, evde pratik yemek tarifleri tarzında içerikler üretiyorum. Sporla kalın sağlıcakla kalın. 2.bölümde görüşmek dileği ile Palandöken Pedalcısı adına Cenap Kalaycıoğlu.
Sosyal Medya Hesaplarım Tüm platformlarda @palandökenpedalcisi olarak aratabilirsiniz.