Dostlar geçen sene yayınlanmış Droidbuzz adından bir AMP tema vardı. Bu tema oldukça şıktı, inanılmaz hızlıydı fakat AMP olduğundan reklamlar geç yükleniyordu. Biliyorsunuz AMP temalar adsense kazancını çok düşürüyor ve bu nedenle tercih edilmiyor... Bende kafaya taktım temayı AMP'den HTML'ye çevirdim.
Temada olmayan bir reklam alanı daha yerleştirdim. Yazı sonlarına facebook sayfası ekledim. Sonuç olarak html olmasına rağmen inanılmaz hızlı bir blogger teması oldu.
Bu temanın bir özelliği de mobil çözünürlüğe özel reklam alanları olması. Ana sayfa reklamları sadece mobilde görünüyor.
Yalnız halen bazı eksikleri var. Bu eksikleri giderdikten sonra temayı ücretsiz kullanıma sunacağım.
Sizlerden ricam vereceğim site adresine gidip bana temada düzeltilmesi gerekenleri söylemeniz. Her akşam boş vakitlerimde girip bunları düzeltmeye çalışacağım.
Adresi buraya yazmıyorum çünkü aktif kullandığım bir siteye kurdum ve boş trafik gelsin istemiyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Link için pm isteyiniz.
Temayla ilgili notlar (26.10.2017)
Disqus formu kaldırılıp yerine blogger'ın kendi yorum formu eklenecek. (Phantaso önerdi)
Sidebar'daki reklamın sayfayla birlikte kayması sağlanacak. (Stores önerdi)
Genişlik 900px yapıldı.
Mobilde site başlığı arama kutusunu kapatıyordu, düzeltildi.
Mobil ana sayfada konu resmi başlığın solundaydı, üstüne alındı.
Önceki - sonraki kayıt butonları yerine ok işaretleri vardı, düzenlendi.