lostyazilim

Adsense reklamını kaydırma.

5 Mesajlar 1.074 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

Bu üsteki resim gibi,üst bölümdeki reklam 720x90 boyutlarında,ama sığmıyor.Bu yüzden yan wigdetlere taşıyor ama gözükmüyor.Gözükmesi,ve taşmaması için ne yapabilirim? Alttaki 720x90'dada oldu.Yardımınızı bekliyorum.

www.baslatoyunu.com
wmaraci
reklam

SerkanKLC SerkanKLC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 16, (%100)
Senin üst kısımda ki reklam alanın 660px boyutunda olduğundna reklamın yarım gözükmesi gayet normal. 728px boyutunda ki reklamı o alana koyman yanlış. Senin genel yapısını genişletmen lazım yada daha küçük bir reklam boyutu koyman gerekiyor. Bu arada Google politikaları gereği 2 reklam arasında ki aralık minimum 150px olmalıdır. Reklamların yan yana ve bu google gereği ihlaldir. Aynı politika görsel ile reklam arasında da olmalıdır.

http://www.gunlukborsa.com

WebmasterBurada WebmasterBurada Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 63 / 113
  • Ticaret 1, (%100)
Reklamlar yanyana konulabilir bu konuda sıkıntı yok. Tecrübe ile sabittir. Yanyana reklam yerleşimi sonrası onay aldığım sitelerim var. Reklamın görünmeyen kısımları için yapacak tek şey tasarımı reklama göre ayarlamak yada tasarıma göre reklam boyutu seçmek. Sidebarı daraltmak mantıklı olabilir. 200px'e çekersen içeriğinde biraz ön plana çıkar kareleride biraz büyütürsün olur biter. Tabi iç sayfalarıda göz önünde bulundurmalısın tüm sitede değişikliğe gidilecek. Kolay gelsin.

Ayrıca çift adsense hesabın mı var? Aynı sayfada 4 görsel reklam görüyorum.

Atak Atak www.baslatoyunu.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Okuyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 2 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

WebmasterBurada adlı üyeden alıntı

Reklamlar yanyana konulabilir bu konuda sıkıntı yok. Tecrübe ile sabittir. Yanyana reklam yerleşimi sonrası onay aldığım sitelerim var. Reklamın görünmeyen kısımları için yapacak tek şey tasarımı reklama göre ayarlamak yada tasarıma göre reklam boyutu seçmek. Sidebarı daraltmak mantıklı olabilir. 200px'e çekersen içeriğinde biraz ön plana çıkar kareleride biraz büyütürsün olur biter. Tabi iç sayfalarıda göz önünde bulundurmalısın tüm sitede değişikliğe gidilecek. Kolay gelsin.

Ayrıca çift adsense hesabın mı var? Aynı sayfada 4 görsel reklam görüyorum.

Ben bu şekilde başvurdum ve kabul oldu,2 reklamı sonradan ekledim,4 reklam yasak mı?

www.baslatoyunu.com
wmaraci
wmaraci

WebmasterBurada WebmasterBurada Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 63 / 113
  • Ticaret 1, (%100)
Aynı hesaptan 3 görsel reklamdan sonrası yasaktır. Farklı adsense hesapları kullanarak 9 a kadar çıkanı gördüm ama riskli tabi. Tek hesap ile 4 koyma şikayet alırsan banlarlar. Ayrıca içeriğin üstünde 728 değilde üst menünün altında reklamın olduğunu belirterek bir süre 970 leader banner kullanmayı deneyebilirsin. en az 15 px boşluk olsun.

_______________________________-

Her bir sayfa için Google içerik ağı reklamı sınırı

Şu anda AdSense yayıncıları bir Web sayfasına en fazla üç İçerik için AdSense birimi yerleştirebilmektedir. Her sayfaya yerleştirilebilecek en fazla bir 300x600 reklam birimi bu sayıya dahildir. Ayrıca, her bir Web sayfasına en fazla üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirebilirsiniz.

Bir sayfaya birden fazla reklam birimi yerleştirirseniz, sistemimiz her bir reklam biriminde benzersiz reklamlar görüntüleyecektir. Sistem, otomatik olarak her bir sayfada hedefi çok iyi belirlenmiş optimum sayıda Google reklamı görüntülediğinden, bazı durumlarda, her zaman maksimum sayıda reklam görünmeyebilir. Bu durumda, reklam birimi şeffaf bir kutu olarak görünür veya alternatif bir reklamı veya reklam kodunda belirtilen rengi içerir.

Ancak, bir sayfaya izin verilen maksimum sayıda reklam birimi yerleştirmenin, sayfanın dağınık görünmesine yol açabileceğini unutmayın. Reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz yerlerle ilgili ipuçları için optimizasyon yönergelerimizi okuyun.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al