Dostlar, ziyaretçisi olan bütün sitelerimi wordpresse taşıdığım için bir tane hitli blogger site gerekiyor. Bu sitede kendi tasarladığım bir adsense temasını deneyeceğiz ve kazanç oranlarını değerlendireceğiz. Temanın tüm kurulum ve reklam yerleşimlerini ben yapacağım.
Bu temada tıklama oranlarının 2-3 kat artacağını düşünüyorum. Reklamlar içerikle daha iç içe ve sayıları fazla olmasına rağmen site olağanüstü hızlı.
GTmetrix ve pagespeed insight değerleri 95 ve üstünde, ayrıca tahmin edebileceğiniz gibi responsive bir tema.
Mobil reklamları da özel olarak düzenledim, mobil ana sayfada ve yazı içinde reklamlar sorunsuz şekilde görünüyor.
Yalnız baştan söyleyeyim öyle gösterişli bir tema değil. Tamamen adsense odaklı bir tema. Genişliği fazla değil ve bütün gereksiz özellikleri kaldırdım. Blogger'in siteyi yavaşlatan pek çok özelliğini de engelledim. Hız konusunda sonuç şahane oldu. Bu sayede istediğim kadar reklam gösterebildim.
İyi kazandıracağını düşündüğüm bu temayı denemek için bir adet günlük ortalama 500+ tekil ziyaretçisi olan blogger site gerekiyor. Eski kazançlarla yeni kazançları site sahibiyle birlikte değerlendireceğiz. Herhangi bir pay felan da istemiyorum.
Tema arayışındayım diyen varsa site adresiyle birlikte pm atabilir. Temayı kendisine gösteririm, beğenirse kurarız. Sırf temayı merak ettiğinden pm atanların kalbini kırarım şimdiden söyleyeyim. Pm atanlara dışarıda olacağım için akşam dönüş yapacağım.