-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Bir süredir affiliate işini araştırıyorum ve affiliate blog açmayı düşünüyorum. Ancak teması nasıl olmalı ve ne tür bir politika izlemeliyim açıkçası kararsızım. Yardım edeceğinizi umuyorum.
Bir de Türkiye' de affiliate blog site örnekleri verebilir misiniz? Ancak istediğim şey para kazanmaya yönelik e-kitaplar satmak için açılan bloglardan ziyade affiliate işini genişlemesine içerlemiş bloglar olması. Şimdiden teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkür ederim. Aslında güzel bir tema. Hoşuma gitti. Yapmak istediğim şey blog üzerinden affiliate satışları gerçekleştirmek. Ama ben elbiseler olsun , dijital ürünler olsun, ne bileyim aklına gelebilecek genel satışları yapmak istiyorum. Acaba tutar mı bilmiyorum.
Bir de Türkiye' de benim düşündüğüm gibi yapan bloggerlar var mı? Önerileriniz nelerdir? Bir de bu temanın tam türkçesi var mı?
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
satış yapacaksanız şirket varsa proticaret daha iyi he yoksa incir.com yada onlinemağaza var
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Türkiye' de affiliate blogları var mı peki? Ancak sadece para kazanmaya yönelik e-kitaplar satan bloglar değil de genel her ürünün satışını yapan affiliate blogları var mı bildiğiniz? Ben bir türlü bulamadım da bu tarz bloglar. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Bir de tema önerileriniz varsa alabilirim. Teşekkürler