BakiKala
Editör & Makale Hizmeti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör & Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta sitesini gönderdiğin kişide paylaşıyor ve o siteyi biliyorum bayadır her türlü uygulamayı paylaşıyor.
Hazır Makale Paketleri Satışı Yapılır. İsteğe göre makale yazılır. Anında Teslim Edilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk başlarda belki sorun olmayacaktır ancak ilerleyen zamanlarda Telif hakları yüzünden başınız ağrıyabilir. Bildiğim kadarı ile örnek olarak gösterdiğiniz sitenin sahibi sunucularını yurt dışında barındırıyor. Bunun yanı sıra Whois bilgileri de gizlenmiş durumda. Bu işlemleri özellikle ücretli olarak satılan oyunların/uygulamaların ücretsiz şekilde sunulma durumunda. Hele ki blogger üzerinden tüm bilgileriniz yer alıyor şekilde ilerlerseniz. Kısa süre içinde davalık olma durumunuz pek de kaçınılmaz değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hevesini kırma bende crack dosyaları paylaşıyorum hiçbir sıkıntı yok aynı mantık sadece telif hakları ile ilgili bir bölüm aç ve uyarıldığı taktirde kaldırılacağını belirt. Ayrıca uygulamaları indirme bağlantılarını yandex diskten ver sen sadece konuyu yazmış olursun yandex o dosyayı barındırdığı için problem olursa yandex kaldırır.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com