DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar başlıktaki sündürmek kısmı biraz garip oldu ama konu söyle şimdi farklı ekran boyutunda ziyaretciler var hepinizin bildigi gibi şimdi sabit arka plan resmi koymak istiyorum ama resim birbirini tanımıyor o zamanda büyük ekranlı girdiğinde sıkıntı oluoyor resimle anlatayım isterseniz
Şimdi Benim koyuş şeklim şu şekilde
ama bazı ekranlarda aşağıdaki gibi kalabiliyor
bende istiyorumki öyle bi ayar yapayımki giren kim olursa olsun hangi ekran boyutu olursa olsun
böyle görünsün istiyorum ama tamam hadi bunu yapmak sıkıntı desek o zaman hep 1. si gibi kalma imkanı yokmu ? böyle lcd tv boyutunda arka planmı ayarlayım ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
FreeStyle
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitene ya da bloguna tüm mecralardan giriş yap ve ekran alıntısı al ve pixellerine bak kaça kaç pixel olduğuna.ve bence masaüstünden aldığın pixel boyutuna uygun bir header oluştur.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yigit2606 adlı üyeden alıntı
sitene ya da bloguna tüm mecralardan giriş yap ve ekran alıntısı al ve pixellerine bak kaça kaç pixel olduğuna.ve bence masaüstünden aldığın pixel boyutuna uygun bir header oluştur.
bunu denemek için bi site vardı hatta geçen birisi ordan bi siteme giriş yapmıştı denicem tşkler bi uyuyabilirsem uyandıgımda yapcam :D
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.