-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Adsense almasına alırsın da özgün ve emek verilecek bir iş olacaksa en azından yıllık bi 100 lirana kıy derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Hocam emin olun kıyarım bu problem değil.Kendim yazacagım problemsiz ve full özgün olacak..Tek istediğim hit getirmek bunuda nasıl sağlarım tam bilgim yok.Siteye baktınızmı acaba ? Eksiklerini yazarmısınız ? Bende ona göre gidermeye çalışıcagım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
İşin içindeyim hocam.Yurt dışı,Yurt içi çok geziyorum..Buradan ücretsiz tema indirip oldukça sağlam bir blog yapabilirsem iyi olucak.Gerçekten sağlam bir blog kurmak istiyorum.Yani evliyalık olacak benim için.O yüzden sizi dinleyip tema bakmaya başlıyorum.Amacım adsense almak değil,tabii ki almak istiyorum ancak sadece adsense alıp bırakmak değil sürdürmek istiyorum.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
olmamış.
1- güzel bir domain bul. com-net-org olsun club ya da blog uzantısı olacaksa jenerik olsun. gene de sen com-net-org bulmaya bak. hatta adsoyad.com bile alabilirsin.
2- blogspotla devam edebilirsin ama çok karmaşık olmayan bir tema bul.
3- en önemlisi bu. çok geazdiğini yazmışsın. yazılarını kendi seyehatlerini anlatarak yaz. ansiklopedi bilgisini özetin özeti olarak vermişsin. kendi çektiğin fotoları hatta videoları koymalısın. başka gezi bloglarına bakarsan hep bu şekilde yapılmış.
başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makale Editör
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%55)
Teşekkür ederim her verdiğiniz bilgi benim için çok önemlidir.Sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacagım yazılarımı.Tekrardan teşekkür ederim.