FurkanHisamioğlu hile hurda ' yı çok kullanırım siz yazarsınız bilmeniz gerekir her kesime ayrı ayrı hitap edilmesinin gerektiğini.Formları sohbet
odaları olarak görüyorum o yüzden yazdığım yazıları sohbet eder nitelikte yazıyorum.
Ama yinede ben hergün yazı yazmıyorum yazar değilim programcıyım internette program yazarken hata yapan arkadaşları görünce bu şekilde sizin gibi bir uslup takınmıyorum.
odaları olarak görüyorum o yüzden yazdığım yazıları sohbet eder nitelikte yazıyorum.
Ama yinede ben hergün yazı yazmıyorum yazar değilim programcıyım internette program yazarken hata yapan arkadaşları görünce bu şekilde sizin gibi bir uslup takınmıyorum.
Hile hurdanın ne olduğunu gayet iyi biliyorum ancak Android hileleri denirken hile hurda denmesi yanlış bir kullanım olup sözü edilen ifade olumsuz bir anlam taşıdığından içeriğin alıcısına hakaret gibi algılanmaya müsaittir. Ben o üslubu takınmadan edemiyor ve gördüğünüz üzere de rahatça takınıyorum çünkü sandığınızın aksine yazar değilim ancak dili yazar geçinenlerin %90'ından daha kaliteli kullanıyorum. Yazarlık yapmayı denedim geçmişte ancak bu mesajınızda da yaptığınız gibi eklerin yazımından bile bihaber insanların giriş yapmış olduğu yazarlık sektöründe herkesle aynı kefeye girdiğimden sabrımı zorlamadan çıktım piyasadan. Geliştirici iseniz geliştiriciliğinize bakın hocam. Upwork'te en ucuz programcı saati doların güncel kuruyla 35 liradan çalışıyor ki bu makale yazarak kazanılabilecek üst sınırı da rahatlıkla zorluyor ve hatta belki geçiyor. Herkes kendi işine bakmadığı için ülkece bu halde değil miyiz zaten?