merhaba arkadaşlar birkaçtane sitede gördüm fakat şu anda gördüğüm sitelerin adını hatırlamıyorum, benzer yazılar eklentisinin hemen ardında http://i.hizliresim.com/x8rz1w.png bu linteki resim var yani bakınca sanki bayanın elindeki parnkartta gibi görünüyor benzer yazılar bende kendi siteme eklemek istiyorum benzer yazılar eklentisinin arkasına bu nasıl oluyor arkadaşlar lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurmu rica etsem şimdiden teşekkürler
html düzenle den kodunu bulun, burdan
kısmına kadar al aşşağıda belirttiğim yere ekle.
kod buraya gelecek
Kardeş ilgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim fakat inan bişey anlamadım bu dediklerimi defalarca yaptım olmuyor biraz daha açarmısın rica etsem
tema kodlarının olduğu yerde şeklinde başlayan ve ile sonlanan kod var, bunu alıp bir yere kaydet bunun yerine alttaki kodu ekle ve yukarda kaydet dediğim kodu alıp (kod buraya gelecek) yazan yere ekle.
tema kodlarının olduğu yerde
şeklinde başlayan ve
ile sonlanan kod var, bunu alıp bir yere kaydet bunun yerine alttaki kodu ekle ve yukarda kaydet dediğim kodu alıp (kod buraya gelecek) yazan yere ekle.
kod buraya gelecek
Kardeş tamam bunları yapıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum ( div should not appear inside of head ) ve kayıt edilmiyor hata verdiği içinde defalarca denedim