lostyazilim
tr.link

blogger'daki bilgileriniz?

12 Mesajlar 3.012 Okunma
acebozum
tr.link

ddrx7 ddrx7 Yesilandroid.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek okuyor
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 18 / 34
  • Ticaret 2, (%100)

Hit Adam adlı üyeden alıntı

Vallahi tek bildiğim yıllardır kullandığım sistemin yalnızca yaşayarak öğrenilebileceği. Ne anlatımlar ne görseller bana hiçbir katkı sağlamadı bu güne kadar. En iyisi sen işini zamana yayarak yap.

Domain konusunda da hızlı davranmanı öneririm çünkü blogspot ile yakalayacağın başarıyı kaybetme olasılığın var.

Hmm teşekkürler, güzel bir isim bulsam alıcamda bulamıyorumki :S

Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
wmaraci
reklam

SerdarKara SerdarKara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Fuarcılık ve organizasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 0 / 95
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba,

Blogger'da SEO eklentisi yok, daha doğrusu böyle bir eklentiye ihtiyaç. Paneldeki ayarlar blogunuzun Google performansını arttırmaya yetiyor.

Tema konusunda seçenek çok. Ben beğendiğim temaları Pinterest sayfamda paylaşıyorum ancak Google'da "free blogger templates" şeklinde bir arama yaparsanız çeşitli tema sitelerine ulaşabilirsiniz.

Kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam yaklaşık 2.5 yıldır Blog Hocam isminde bir blogda yazıyorum. Bugüne kadar ne indeks alma konusunda sıkıntı yaşadım, ne de SERP konusunda. Bu 2.5 yıllık süreçte Blogger'a onlarca yeni özellik eklendi ve eklenmeye devam ediyor.

Domain konusuna gelince siteyi işletip satma gibi bir düşüncem olmadığı için özel domaine geçme hissetmedim. Bundan sonra da geçmeyeceğim. Tabi para kazanma amacınız varsa domainle başlamak çok daha iyi.

Başarılar,
Bol şans!

Google'a "Blog Hocam" yazın.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al