ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit Adam adlı üyeden alıntı
Vallahi tek bildiğim yıllardır kullandığım sistemin yalnızca yaşayarak öğrenilebileceği. Ne anlatımlar ne görseller bana hiçbir katkı sağlamadı bu güne kadar. En iyisi sen işini zamana yayarak yap.
Domain konusunda da hızlı davranmanı öneririm çünkü blogspot ile yakalayacağın başarıyı kaybetme olasılığın var.
Hmm teşekkürler, güzel bir isim bulsam alıcamda bulamıyorumki :S
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Blogger'da SEO eklentisi yok, daha doğrusu böyle bir eklentiye ihtiyaç. Paneldeki ayarlar blogunuzun Google performansını arttırmaya yetiyor.
Tema konusunda seçenek çok. Ben beğendiğim temaları
Pinterest sayfamda paylaşıyorum ancak Google'da "free blogger templates" şeklinde bir arama yaparsanız çeşitli tema sitelerine ulaşabilirsiniz.
Kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam yaklaşık 2.5 yıldır
Blog Hocam isminde bir blogda yazıyorum. Bugüne kadar ne indeks alma konusunda sıkıntı yaşadım, ne de SERP konusunda. Bu 2.5 yıllık süreçte Blogger'a onlarca yeni özellik eklendi ve eklenmeye devam ediyor.
Domain konusuna gelince siteyi işletip satma gibi bir düşüncem olmadığı için özel domaine geçme hissetmedim. Bundan sonra da geçmeyeceğim. Tabi para kazanma amacınız varsa domainle başlamak çok daha iyi.
Başarılar,
Bol şans!
Google'a "Blog Hocam" yazın.