-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Domainini İsim Tescil'den aldığım blogum var. Acilen domain uzantılı mail adresi almam lazım. Netteki tüm başlıkları inceledim; ancak elle tutulur bir açıklama göremedim. İsim Tescil'den alınan domainler için böyle bir şey söz konusu mudur? Yoksa domain uzantılı mail almak için başka bir yöntem mi uygulamam lazım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bildiğim kadarıyla domainine hostingini bağlaman gerek hostingden alınıyor diye biliyorum varsa öğle birşey benide haberdar edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
reserve. sorunuzun cevabını bende çok merak etmekteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiğim kadarı ile; Domain'i al daha sonra ücretsiz host'a yönlendir. Daha sonra istediğin türden mail aç. Daha sonra açtığın mail'i outlook.com'a yönlendir, daha sonra tekrardan Blogger'a bağlıyabilirsin Domain'ini. Gelen mail'ler outlook'a düşeceği için rahatlıkla kullanabilirsiniz.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dostum 2 adım var 1. si yandex cname ekleme 2.si mx kaydı ekleme bunları domain yönlendirme panelinden yapacaksın eğer bilmiyorsan googlede cname ekleme yada mx kaydı ekleme yaz çıkar. mx de @ --> mx.yandex.net. yönledireceksin değer 10 olacak net. noktayı silme vede 1. si hemen onaylabilir anacak mx kaydında min. 1 saat beklemen gerekecek sonra girip onayla dersin biter eğer yine yapamassan yarın teamweir ile sana yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-