-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar
Şimdi xxx.blogspot.com alan adını alıp bir kaç hafta içerik girip tema düzenlemesi vs yapıp sonra blogger alt yapı ile bu siteyi .com domaine bağlayabilir miyim ? ve index , içeriklerde bir kayip olur mu ?
2-3 haftada belli başlı kelimelerde sıralamaya geldikten sonra .com'a geçersem bi kaybım olur mu ? yoksa google otomatik hepsini taşıyor mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hayır olmaz siteniz yeni domaine yönlenir ben daha evvel yaptım öyle aksine sitem daha çok sıralamada yükseldi. hiç bir sorun olmadı
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Evet, içerik ekleyip eklememen, tema düzenleyi düzenlememen farketmez. İstediğin zaman blogger uzantısını .com ya da başka bir uzantıya bağlayabilirsin.
Host olarak yine blogger'ı kullanacağın için herhangi bir içerik kaybı olmayacaktır.
İlk haftalarda bazı sıralama kaybın olabilir, domain oturması ile zamanla eski konumuna gelebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alıp yönlendireceğim isim aynısımı olması lazım mesela
fullprogramindir.blogspot.com bunu aldım sonrasında
scriptindir.com bu domaine yönlendirdim ?
yoksa sadece aynı isimlemi yönlendirme yapılıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
1- Domain alma fikriniz varsa vakit geçirmeden alıp yönlendirin. Çünkü blogspot.com ile kullanırken domaine geçtiğinizde siteniz belli bir süre gerileme yaşayacaktır.
2- İstediğiniz blogspot.com uzantılı siteyi istediğiniz domaine yönlendirebilirsiniz; aynı olmalarına gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benimde tavsiyem, direk domaini alıp blogger alt yapısını host olarak kullanın. Önce blogger siteye içerik girip sonra domain yönlendirmesi yapmak -1 başlamanız demek olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hiç bir kaybınız olmaz. 3 blogger site yönetiyorum çok memnunum 2 senelik blogspot siteyi 1 hafta önce domaine taşıdım sıra kaybı vs olmadı. Domain işlemlerinizi yaptıktan sonra webmaster tools ayarlarınızı yapın site haritalarını gönderin, içerik girmeye devam edin ve gerisini Google'a bırakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abartıldığı gibi değil :) En fazla 3-4 gün index hit sorunu yaşanır sonra düzelir