-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
TSK
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Blogger içe aktarmak istediğim xml dosya boyutu 20mb olduğundan reCAPTCHA doğrulama kodu zaman aşımına uğruyor ve "Doğrulama başarısız oldu. Lütfen tekrar deneyin." uyarısını veriyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Uploada başmadan önce kelime doğrulaması yapıp upload sırasında zaman aşımı ile tekrar doğrulama isteğini yaptım. Sonuç: Negatif! Başta doğrulamadım uploadın bitmesine yakın bir süre kala 1 kere doğruladım yine sonuç negatif! Alternatif çözüm önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
xml dosyasını birden fazla dosyaya bölüp öyle içe aktarın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
FilmTvTr adlı üyeden alıntı
Üstad oldu dedim sevindim fakat olmamış sabaha kadar denedim. Şöyle oluyor. Misal 2300 konu var 22 mb xml , 3 e bölüyorum. Sırayla partları uploadlıyorum fakat sadece ilk partın içindeki konuları aktarıyor. 700-800 konu. Ondan partlara ayırmak çözüm değil en azından split programlarıyla. XML editör ile birileri ayırıyor fakat çok karışık geldi.
Bu sorunu çözen biri varsa lütfen yardımcı olsun.
Ek Olarak: Sorun çözüldü: Uzak masaüstüyle arkadaşın sunucuya bağlanıp ordan upload ettim. 22 MB lik dosyayı direk uploadladı. Sorunsuz 2300 konu yayınladı yorumlar sayfalar hepsi.
artık 5 mgbytlık dosyayı dahı kabul etmıyor sanırım hocam wp yedeğını 100mb cıvarıydım 5 mg olarak parçaladım yıne kabul etmedı blogger
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....