-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar blogger hesabımın kayıtlı olduğu e-posta adresini silmek istiyorum.
Ayarlardan diğer e-postamı yönetici olarak kaydettim. Hotmail olan bu e-posta adresimi kapattıktan sonra acaba blogum silinebilir mi?
Çokça emek harcadığım blogumun yanlışlıkla silinmesini istemiyorum. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Açtığınız Gmail üzerinden tüm Google hesapları yönetildiği için hepsi silinir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu güncel arkadaşlar, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Eğer farklı bir Gmail hesabını "Yönetici" olarak ekledi iseniz; silmek istediğiniz hesabın bağlantılarını kaldırın. Bu şekilde o hesabın Blogger ile herhangi bir bağlantısı kalmayacaktır. Güvenlik sağlamak amacı ile sizlere önerim: Eğer elinizde birden fazla onaylı Gmail hesabı var ise hepsini yönetici olarak eklemizdir. Bu şekilde mailler kapanır ya da başka bir durum meydana gelirse blogunuzu kurtarabilir, güvende tutabilirsiniz.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Hayır, herhangi bir şekilde silinme durumu olmaz. Bloglar eklenen yönetici hesapları ile yönetilmektedir. Siz herhangi bir hesabı yönetici olarak ekleyebilir, silebilir, değiştirebilirsiniz.
Bende bazı zamanlar mail değiştirmek zorunda kaldığım için bloglarımı farklı mailler ile kullanmak zorunda kalıyorum. Yöneticiliği alınan bir mail adresinin kapanması herhangi bir olumsuzluğa neden olmayacaktır. 2 adet mail eklemişsiniz herhangi bir sorun olmayacaktır. Silmek istediğiniz mail adresini yöneticilikten attığınızda zaten bağlantısı tamamen gidecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.