drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bir soru sormak istiyorum. Blogger kazancınız ne kadar? Kaç aylık/yıllık bir blog?
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
K** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
37 günlük bloğum var. 3 gün önce adsense kabul etti. Günde 2-4 tl arası veriyor, ziyaretçi sayım az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
blog yaşı ile kazanç fark etmez ziyaretçi sayısı kazançlarınızı belirler 1 aylık bloglada 1 ayda çok para kazanabilirsin ziyaretçin varsa yeterli sayıda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ziyaretçi sayısı değil TBM teklifleri kazancınızı belirler. En çok kazanan siteler en çok tıklanan siteler değillerdir. TBM teklifleri içeriğinize ve kitlenize göre şekillenir. Her 1000 tıklanan ya da her 1000 görüntülenen reklam aynı kazancı bırakmaz. Çok fazla kritere göre kazançlar değişiklik gösterir. Benim BGBM oranı 1.20 dolar olan projem de var 1 TL olan projem de. Sağlık ve haber aynı TBM değerine sahip olmaz. Bu da sabit bir durum değildir. Bu işte zaten sabitlik olmaz. Sürekli analiz edip güncel stratejiler geliştirmek gerekir. Yoksa ayda 500 TL ya da 1000 TL gibi kazançları aşamazsınız.
3 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mucglob hayırlı ve bol kazançlar hocam, cevap için teşekkürler :)
rosuaritma hocam google yaşa da baktığı için farazi olarak onu örnek verdim. Yoksa katılıyorum size.
ocalburakdurmus ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim hocam.
Amacım blogger'ın eski popülerliğinin kalıp kalmadığı konusunda fikir edinmekti. :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende başvurdum fakat nasıl red ediliyor bunu merak ettim Bu arada site tamamen tasarım için kullanıyorum ziyaret ederseniz mutlu olurum
https://enesdenemeler.blogspot.com Site deneme amaçlıdır herhangi bir amacı yoktur.
Yaşasın Açık Kaynak
Kişisel BLOG www.enesdenemeler.blogspot.com