ne yazık ki bende de gözükmüyor. Temadan veya reklam kodundan kaynaklanabilir mi
Ben hala çözemedim. temayla alakası yok,kodla da alakası yok. Çünkü aynı temaya eklemiştim eski html sisteminde. Kodla da alakası yok çünkü 2 farklı hesaptaki reklamları denedim :mad:
Yardım bekleniyor...
Ek Olarak: Arkadaşlar şu son zamanlarsa bloggerda konu içine reklam ekleyen yok mu hiç ya? Nasıl yaptığını bi anlatsın da sevap kazansın...
Ben hala çözemedim. temayla alakası yok,kodla da alakası yok. Çünkü aynı temaya eklemiştim eski html sisteminde. Kodla da alakası yok çünkü 2 farklı hesaptaki reklamları denedim :mad:
Yardım bekleniyor...
Ek Olarak: Arkadaşlar şu son zamanlarsa bloggerda konu içine reklam ekleyen yok mu hiç ya? Nasıl yaptığını bi anlatsın da sevap kazansın...
öncelikle bu kodu aratın hocam sonra kodun yanına sağına veya soluna asdasdasd gibi bir yazı girip kaydedin konu içinde çıkmışmı yazdığınız yazı kontrol edin zira bu şekilde 3 4 adet kod var bunlardan 1 tanesi yazı içine etki etmektedir doğru kodu belirlediğinizde aşşağıdaki " Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu Buraya Gelecek" cümlesinin olduğu yere convert ettiğiniz adsense kodunu ekleyin kodu convert etmek için buraya tıklayın.
Convert Edilmiş Gooogle Adsense Reklam Kodu Buraya Gelecek
Sonrasında reklamı yazının üstünde sol tarafa eklemek istiyorsanız üstteki kodu kodundan önce, yazının altında sol tarafa eklemek istiyorsanız sonra yazın. eğer reklamı solda değil sağda görmek istiyorsanız left yerine right yazıp padding degerleriyle oynayarak ayarlayınız reklam ortada olsun istiyorsanız div kodlarını kaldırıp reklam kodunu