-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Çift grub bence çünki faceden gelenler faceden yorum yapar backlink için gelenler blog için yorum yapar herkez memnun olur sitendeki hiti korumuş olursun hem seoya uygun biçimde olur hemde ziyaretçilerini memnun etmiş olursun ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SyncMaster adlı üyeden alıntı
Çift grub bence çünki faceden gelenler faceden yorum yapar backlink için gelenler blog için yorum yapar herkez memnun olur sitendeki hiti korumuş olursun hem seoya uygun biçimde olur hemde ziyaretçilerini memnun etmiş olursun ;)
Peki bu backlink icin gelenleri onaylamak bana zarar kar bişey saglarmı hazır konu açılmışken onuda sorayım ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Zarar sağlamaz . Tam tersi sana yararı olabilir .
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana nasıl yarar saglayacak ben öyle yorumları genelde onaylamazdım ? sonuçta adam ücretsiz backlink kazanıyor ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Adam ücretsiz backlink kazanabilir , sen backlink için milletin sitesine gidip yorum atmıyomusun illaki atıyosundur. O site adresini yazdığında senin siten çıkabilir mesela ayrıca yanlış bilmiyosam pagerank içinde bir etkisi varmış ama tam olarak bilmiyorum o yüzden ona burnumu sokmim.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SyncMaster adlı üyeden alıntı
Adam ücretsiz backlink kazanabilir , sen backlink için milletin sitesine gidip yorum atmıyomusun illaki atıyosundur. O site adresini yazdığında senin siten çıkabilir mesela ayrıca yanlış bilmiyosam pagerank içinde bir etkisi varmış ama tam olarak bilmiyorum o yüzden ona burnumu sokmim.
ben genelde atmam ama attıgım zamanlarda olmuştu peki öyle yapayım o zaman teşekkür ederim bilgilendirmeler icin sagolasın kardesim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Her ikisini aynı anda kullan derim. Bu konuyu araştır bloggerde de yapabiliyorsun anlatımlarını görmüştüm daha önce
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit Adam adlı üyeden alıntı
Her ikisini aynı anda kullan derim. Bu konuyu araştır bloggerde de yapabiliyorsun anlatımlarını görmüştüm daha önce
Blogger yorummu üstte dursun yoksa facemi acaba kararsız kaldım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Diğer arkadaşlar yazdımı bilmiyorum ama ben sitelerde facebook yorumun olmasına karşıyım.
Yorum yapacağım varsa bile yapmam nedeni ise benim facebook listemin ne yaptığımı bilmesi gerekmez ve bilmesini istemediğim kişilerde var. Niye kendimi afiş yapim ki ?
Bence blogger yorumu kullanın.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yusuf KISA adlı üyeden alıntı
Diğer arkadaşlar yazdımı bilmiyorum ama ben sitelerde facebook yorumun olmasına karşıyım.
Yorum yapacağım varsa bile yapmam nedeni ise benim facebook listemin ne yaptığımı bilmesi gerekmez ve bilmesini istemediğim kişilerde var. Niye kendimi afiş yapim ki ?
Bence blogger yorumu kullanın.
Haklısın belkide.. ama kullanıpta hit getirenler varken :) orayıda düsünmek lazım tesekkürler yorumladıgın icin sagolasın