lostyazilim
tr.link

Blogger Müzik Ekleme.

5 Mesajlar 6.361 Okunma
lstbozum
tr.link

Sueda Sueda WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba öncelikle.
Blogumu ziyaret edenlere müzik dinletmek istiyorum. Acaba bu mümkün mü. Mümkünse nasıl?

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Bunu jw player veya scm player ile yapabilirsiniz. Otomatik çalmasını mı istiyorsunuz yoksa manuel mi?

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)
Bloga girdiğinde direk çalıcak fakat öyle çok yüksek ses değil.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Yalnız kullanıcılar otomatik çalan müzikleri sevmiyorlar uyarayım :) Şahsen benim bu tür sitelere girmemle çıkmam bir oluyor. Ben yine de anlatayım kullanıp kullanmamak size kalmış.

Scm player bu iş için biçilmiş kaftan. İstediğiniz müziği istediğiniz şekilde çaldırabilirsiniz.

http://scmplayer.net/ sitesine girin, Choose Skin kısmından playerin görüntüsünü, Edit Playlist kısmından çalmasını istediğiniz müzikleri (youtube v.b. video linkleri de olur), Configure Setting kısmından da otomatik başlatma, ses yüksekliği, playerin nerede görüneceği gibi ayarları yapın.

Configure Setting kısmındaki ayarları bitirdikten sonra Done butonuna bastığınızda sistem size bir kod verecek. O kodu kopyalayıp blogunuzun Yerleşim --> Gadget Ekle --> Html/Javascript --> kısmına yapıştırın ve kaydedip çıkın.
Sueda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 223 / 118
  • Ticaret 25, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Yalnız kullanıcılar otomatik çalan müzikleri sevmiyorlar uyarayım :) Şahsen benim bu tür sitelere girmemle çıkmam bir oluyor. Ben yine de anlatayım kullanıp kullanmamak size kalmış.

Scm player bu iş için biçilmiş kaftan. İstediğiniz müziği istediğiniz şekilde çaldırabilirsiniz.

http://scmplayer.net/ sitesine girin, Choose Skin kısmından playerin görüntüsünü, Edit Playlist kısmından çalmasını istediğiniz müzikleri (youtube v.b. video linkleri de olur), Configure Setting kısmından da otomatik başlatma, ses yüksekliği, playerin nerede görüneceği gibi ayarları yapın.

Configure Setting kısmındaki ayarları bitirdikten sonra Done butonuna bastığınızda sistem size bir kod verecek. O kodu kopyalayıp blogunuzun Yerleşim --> Gadget Ekle --> Html/Javascript --> kısmına yapıştırın ve kaydedip çıkın.

Tamamdır oldu :p

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al