Hocam sağ olun. Ben konuyu açmadan önce baya araştırma yaptım. Bu verdiğiniz link sayfalandırma yani sitede 40 tane paylaşım var anasayfada 10 tane gözüküyorsa altta 4 tane sayfa çıkıyor. Benim istediğim yazı içi sayfalandırma.
html kodları içerisinde ]]> bu kodu bul. hemen üst satırına aşağıdaki kodu yapıştır. .mbt-pager { border-top: 2px dashed #ddd; border-bottom: 2px dashed #ddd; margin-bottom: 10px; overflow:hidden; padding:0px;} .mbt-pager li.next { float: right; padding:0px; background:none; margin:0px;} .mbt-pager li.next a { padding-left: 24px; }
yine html kodları içeriisnde kodunu bul ve hemen üstüne aşağıdaki kodu yapıştır. <script>
Şimdide bu ileri geri sayfa linnklerinin nerede görünmesini istiyorsan bu kodu oraya ekle.Eğer sayfa altında görünsün diyorsan aşağıdaki gibi yap; Html kodları içerisinde; kodunu bul.Bu kısım senin blogunda herhangi bir yazı tıkladığında yaızının olduğu kısımdır.Aşağıdaki kodu bunun altına yapıştırırsan yazının altında üsütne yapıştırırsan yazıların üsütnde görünür butonlar. Yapıştırman gereken kod;