Merhaba;

Yine muhteşem bir eklenti ile karşınızdayım. Bu eklenti ziyaretçilerinize hem kolaylık sağlayacak, hemde sitenizde gezinmeyi kolaylaştıracak. Eklentimizin orijinal ismi (Page Navigation). Kuruluma geçmeden önce bu eklentinin ne işe yaradığını söylesem iyi olur. Bu kod blogger sayfalarındaki "önceki kayıt" ve "sonraki kayıt" ismi yerine, resimde görüldüğü üzere numaralandırmaya yarıyor. Sözü fazla uzatmadan hemen eklentinin kurulumuna
geçiyorum.

Kurulum:

Adım 1: Blogger panelimizden şu yolu izliyoruz Şablon>Html'yi Düzenle yolunu izliyoruz.

Adım 2: Ctrl+f fonksiyon tuşunu kullanarak aşağıdaki kodu aratın

]]>

Adım 3: Aşağıdan stil numaralandırma kodlarından birini bulduğunuz kodun üstüne ekleyin.

Stil 1;

#blog-pager{clear:both;margin:30px auto;text-align:center; padding: 7px;}
.blog-pager {background: none;}
.displaypageNum a,.showpage a,.pagecurrent{padding: 5px 10px;margin-right:5px; color: #F4F4F4; background-color:#404042;border:2px solid #ccc;}
.displaypageNum a:hover,.showpage a:hover, .pagecurrent{background:#666666;text-decoration:none;color: #fff;}
#blog-pager .showpage, #blog-pager, .pagecurrent{font-weight:bold;color: #000;}
.showpageOf{display:none!important}
#blog-pager .pages{border:none;-webkit-box-shadow: 0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);-moz-box-shadow:0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);box-shadow: 0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);}

Stil 2;

.displaypageNum a,.showpage a,.pagecurrent{padding: 5px 10px;margin-right:5px; color: #000; background-color:#fff;border:2px solid #ccc;}
.displaypageNum a:hover,.showpage a:hover, .pagecurrent{background:#222;text-decoration:none;color: #fff;}
#blog-pager .showpage, #blog-pager, .pagecurrent{font-weight:bold;color: #ccc;}
#blog-pager .pages{border:none;-webkit-box-shadow: 0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);-moz-box-shadow:0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);box-shadow: 0px 5px 3px -1px rgba(50, 50, 50, 0.53);}

Stil 3;

.displaypageNum a,.showpage a,.pagecurrent{padding: 5px 10px;margin-right:5px; color: #F4F4F4; background-color:#2aa4cf;}
.displaypageNum a:hover,.showpage a:hover, .pagecurrent{background:#1D7290;text-decoration:none;color: #fff;}
#blog-pager .showpage, #blog-pager, .pagecurrent{font-weight:bold;color: #000;}

Adım 4: Ctrl+f komutu ile aşağıdaki kodu arayın.

Adım 5: Sonra aşağıdaki kodu bulduğunuz kodun üstüne ekleyin.

<script>
/* var perPage=6;
var numPages=6;
var prevText ='';
var nextText ='';
var urlactivepage=location.href;
var home_page="/";
/*]]>*/
</script>
<script></script>

Kodu Düzenleme

perPage=6; Ana sayfadaki kayıt sayısını yazın
numPages=6; Kaç adet rakam görünmesini yazın
prevText =''; Bu koda dokunmayın
nextText =''; Bu koda dokunmayın

Takıldığınız Yerleri Yorum Olarak Söyleyin Yardımcı Olurum...

Kaynak: http://ibrakpinar.blogspot.com.tr/2015/06/blogger-sayfa-numaralandirma-eklentisi.html