Arkadaşlar blogger tabanlı blogumda son zamanlarda google webmaster araçları üzerinden tespit ettiğim ilginç bir sorun var. Blogta olmayan hatta olamayacak adresler google bot tarafından sorgulanıyor. elbette görselde de gördüğünüz gibi blogger link formatına hiç benzemeyen bu adresi blogumda bulamıyor. bulamadığı için hata veriyor. Bu hatalar günden güne çoğalıyor. en son bu ayın 12sinde bir hata bulmuş.

blogger kullananlar bilirki gördüğünüz linkin blogger tabanlı bir sitede olmasına imkan yok. adresten sonra giriş tarihi olmalı en sonunda da .htm uzantısı olmalı. bu bloggerda değiştirilemeyen bir durum. eğer bu paylaşım sayfaysa da /p mutlaka olmalı. ama bunların hiçbiri yok. sanki wordpress adresiymiş gibi görünüyor. yani bu içerik istesekte sitede olamaz. o halde bu adres neden nasıl taranıyor? bilgili olanlar yazarsa sevinirm.



Ek Olarak: şu foruma bloggerdan anlayan biri lazım. bence modlarınızı seçerken bazı şeyleri göz önünde bulundurun. gördüğünüz gibi belli sorunlara çözüm bulunamıyor. bildiğiniz açık var.