-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
İngilizce icerikli blogger sitemde icerikleri özgün olarak kendim yaziyorum. Bazi köklü sitelerden ya da Google' dan ekledigim resimler oluyor ve hepsinin altina mutlaka kaynak belirtiyorum eksiksiz. Merak ettigim, kaynak belirtmeme ragmen ileride sorun cikar mi? Neden bu kadar detayli düsünüyorum derseniz cünkü aylarca emek verip ve yüzlerce icerik ekledikten sonra site telif ile ilgili bir sorunla karsilasir mi? Ha bu isin garantisi yok diyorsaniz alirim hostumu domainimi rahat olurum diye de düsündüm.
Cok detayli düsünüyor olabilirim ancak isin basindayken verecegim emegi de göz önünde bulundurarak Blogger konusunda tecrübeli arkadaslardan fikir almak isterim ki gönül rahatligiyla calisayim. :confused:
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
SamSmith Öncelikle merhaba hocam bence kaynak da belirtmeden resimleri kendiniz özgünleştirin hem seo açısından hem de google açısından daha iyi olacaktır.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Telif hakkı ile ilgili endişeniz varsa Blogger kullanmayın. Çünkü DMCA istekte bulunduğu anda size sormadan çat diye indeksten silinir yazınız, tekrar yayınlamanıza bile izin verilmez. Çok fazla DMCA uyarısı alırsanız sitenizi komple kapatırlar. Bunları ben bizzat tecrübe ettim, oradan biliyorum.
Wordpress'e geçin, hem tema bol hem kafalarına göre kapatamıyorlar. Görselin altına Görsel Kaynağı: abc.com gibi eklerseniz yada yazı sonunda belirtirseniz %99 sorun olmaz ama kıl birisi işin peşine düşerse en fazla iletişim sayfasından yazar kaldır der, siz de silersiniz olur biter.
Uzun soluklu projelerde wordpress kullanmak daha mantıklı. Bunu 7 yıl Blogger kullanmış biri olarak söylüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsa adlı üyeden alıntı
Uzun soluklu projelerde wordpress kullanmak daha mantıklı. Bunu 7 yıl Blogger kullanmış biri olarak söylüyorum.
Uzun soluklu bir proje oldugu icin böylesine detayli düsündüm. Wordpress cok daha mantikli geliyor bu durumda.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bloggerda iken yazdığım After Earth yazısı için kullandığım afişten dolayı afişi aldığım site irtibata geçti. Kaldırdım, sorun olmadı. Wordpress'te iken The Walking Dead ve Türkçe altyazıları yasaklandığında malum siteler üzerinden nasıl indireleceğine dair üstü kapalı bir üslupla yazı yazdım. Oldukça ziyaretçisi oldu ancak link vermediğim halde sunucudaki yetkililerle ve benimle iletişime geçtiler. Demem o ki bazen kaynak koymak bile çözüm olmayabilir. 'royalty free' tarzı sitelerden görsel eklerseniz sizin için daha iyi olacaktır. Ayrıca bir yazı için bütün sitenin kapanacağını sanmıyorum.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana görsellerden dolayı sıkıntı olmadı hiç.
Forum Sitesi