-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Blogger'da bir blogumuz var. Sıfırdan tema yaptırıp SEO ayarlarının da yapılmasını ve üzerine bir logo istiyoruz. Bu iş için 200-300 dolarlık bir bütçemiz var. Bu fiyata bunları yaptırabilir miyiz? Yapılan her şeyin kusursuz ve tam istediğimiz gibi olmasını istiyoruz. Bu konuda bir sorun olur mu? Yani biz istediğimizi aldıktan sonra mı ödeme yapıyoruz? Sorularıma cevap verebilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Bu konuda tanıdık olsa iyi olurdu ilgi açısından. Freelancer çalışanlar yerine web tasarım üzerine hizmet veren şirketlere ne dersiniz? @mxaksoyy
mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam şirketlerden çok en mantıklısı kişisel. Eger elinize iş geliyorsa bana gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Blogger için tema yapılması deveye hendek atlatmak kadar zor. İstediğinize benzer bir tema varsa editleyecek insan bulabilirsiniz. Logo içinse profesyonel bir şey düşünüyorsanız bütçeniz yetersiz gelecektir.
Ödeme konusunda ben ticaret puanına göre çalışıyorum. Hiç ticareti yok ise ödemenin tamamını önce alıyorum. Ticaret puanı benim ticaret puanım kadar veya bir eksiği ise ücretin yarısı şimdi yarısı demodan sonra şeklinde çalışıyorum. Ticaret puanı çok yüksek ise ödemeyi iş bitiminde alıyorum. Tabi ki bazı özel durumlarda faklı şekilde çalışıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
-1 ticaret puanını bana kıl olan birisi vermişti aylar önce. Forumu aktif olarak kullanmadığımdan kendisiyle de uğraşmamıştım, demek ki uğraşmak gerekiyormuş kelebekk, BeeSeoo
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
10-15 $ a çok güzel temalar var belki 25$ a kadar bütçenizi artırıp alın türkçeleştirme kurulum işlemini kendiniz yapmak istemezseniz forumdan yaptırın birilerine bu işte kazıklanma durumu olmaz kolay bir iş ben bile yardımcı olurum logoyuda 50-100 tl arası yaptırsanız işlem tamam işte arkadaşların abarttığı şekilde değil işler en profesyoneline bu kadar para gider en fazla.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/