lostyazilim
tr.link

Blogger Toplam Yazı ve Yorum Sayısı Eklentisi

2 Mesajlar 1.924 Okunma
lstbozum
tr.link

oguzhancab oguzhancab Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 40 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Evet sizlere sitemde de kullandığım bu sade istatistik scriptini paylaşacağım. Kullanımı gayet basit vereceğim kodda kendi blogger sitenize göre 3 düzenleme yapmanız gerekiyor, gerisini kodlardan otomatik olarak güncelliyor. Kod tamamen otomatiktir, yeni eklenen yorumları ve yazıları otomatik olarak gösterir. Bu kodu bir çok sitede görmüşsünüzdür bende paylaşıyım dedim ama biraz değiştirerek paylaştım. Diğer sitelerde gördüğünüz 2 tane alt alta kısa bir yazıdır. Ben bu kodu örneğin " Sitemizde 33 kategoride toplam 310 yazı, bu yazılara yazılmış toplam 433 yorum bulunmaktadır! " haline getirdim. Neyse küçücük bir eklenti için lafı fazla uzattım güle güle kullanmanız dileğiyle..

Önizleme

Kod
<script> function numberOfPosts(json) {document.write('' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '
');} function numberOfComments(json) {document.write('toplam ' + json.feed.openSearch$totalResults.$t + '
');} </script>
Sitemizde 33 kategoride toplam <script></script> yazı, bu yazılara yazılmış <script></script> yorum bulunmaktadır!

KAYNAK

wmaraci
reklam

KaRaKoSe53 KaRaKoSe53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 21 / 113
  • Ticaret 63, (%100)
hoş bir eklenti tşk.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al