-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar herkese. Bir kaç wordpress sitem var. Wp ye aşina oldum epey. Kenarda duran 1 adette blogspot sitem vardi. Kullanmam gereken temayi buldum beğendim ama blogger'da wp gibi kategorilendirme olmadığı için anasayfa duzenini istedigim gibi yapamadim. Bir yayin yaptigimda sitedeki en ustteki ana başlık altinda yayinliyor haliyle. Ben ise alttakilerin de altina gelebilsin istiyorum. Bu sayede icerigi kategorilendirmis olabileceğim.
Tema forumda blogger temalari isimli basliga ulasirsaniz gorursunuz. Temada benim istedigim sekilde yapmislar. Yardimci olacaklara simdiden teşekkürler.
Mimarikutuphane.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tam olarak anlamadım ama yardımcı olmak istiyorum. Blogger'da kategorilendirme etiketler ile yapılıyor. Siz ana sayfa da widget içine mi almak istiyorsunuz kategoriyi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam anladığım kadarı ile en üst başlığın altındaki 3 adet alt başlığın diğer başlıklarda da olmasını istiyosunuz doğru mudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cevaplar icin tesekkurler. Siteye baktiysanuz yayinlar sadece En yeni dwgler isimli başlığın altinda. Proje örnekleri dwg ya da tefris dwg dosyalari isimli basliklarin altina da yayin yapmak istiyorum. Ama yayinlarin o kategoriler altına nasil geleceğini anlamadim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam başlığının yazıları etiket ile çekildiğini biliyorsun. Kendine düzenli etiket belirle. Mesela ben ; Bilim etiketini sabitledim ve ilgili yayına bu etiketi girdiğimde BİLİM başlığında çıkıyor.
Eğer dwg ya da tefris dwg dosyalarında etiket çekmiyorsa; yerleşim bölümünden widget vardır ya da html den bak, dwg widgetinde olduğu gibi ona da yayınlamak istediğin etiketi belirt. Umarım karışık olmamıştır. İsterden benim ana sayfama bak, ben de çok uğraşmıştım.