Blogger Yazılarını Sosyal Medyada Otomatik Olarak Paylaşmak
Otomatik paylaşım için bu adrese gidiyoruz.Bu siteye menü kısmından üye oluyoruz.Ardından arayüzde karşımıza çıkan "Add a Route" kısmından sosyal medya hesabımızı bağlıyoruz.

Bu kurulum sırasında site, bizden kendi web sitemizin adresini istiyor.Kendi sitenizi doğru bir şekilde yazdıktan sonra bir çok site çıkabilir.Bunlar sitenizin gönderi linki olduğundan ve her sitede bir çok gönderi linki olduğundan doğru linki bulmamız gerekiyor.Seçmemiz gereken link "www.sitenizinadi.com/feed" olacaktır.Kurulum bittiğinde istediğiniz gibi özel ayarlamalar yapabilirsiniz.

Dlvr sitesi, gönderileri otomatik olarak paylaşacaktır fakat makale adresinizi dlvr.it adresi ile kısaltacaktır.Pek popüler olmadığından dolayı arayüzde yapmamız gereken ufak değişiklikler var.

Arayüz kısmında "Socials" > "Short links" kısmına gidiyoruz.Burdan "Add a Shortener" diyerek gönderinizin linkini istediğiniz siteden kısaltabilirsiniz.Dünyanın en popüler link kısaltması olan Bit.ly ile kısaltabilirsiniz.

Sitenin ücretli versiyonu bulunmakta.Ücretsiz sürümünde günde 3 gönderi kısıtlaması mevcuttur.Ücretli sürüme geçerek tüm kısıtlamalardan kurtulabilirsiniz.

yazı kaynağı: Webolist
yazı işinize yaradıysa siteme göz atabilirsiniz