-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim 2,5 aylık bir blogum var beklemediğim şekilde sitemin hitleride çok güzel gidiyor ben şimdi blogspot uzantısından kurtularak blogumu alan adıma yönlendirmek istiyorum ama aklımda iki soru var, ben blogumu alan adıma yönlendirice şuana kadar paylaştıklarım görünücekmi ve birde yönlendirme işleminden sonra haberleri bloggerdan paylaşmaya mı devam edicem
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bloğunu özel alan adına yönlendirdiğin andan itibaren otomatik olarak hem indexlerin değişecek hemde bütün sayfaların yeni sitene yönlenecek.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence değiştirme dursun böyle ama sen bilirsin
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şu ana kadar paylaştıkların xxxx.blogspot.com yerine xxxx.com şeklinde görüntülenecek ve yazılar aynı haliyle duracak.
Panelde ve diğer tüm hizmetlerde değişen hiçbir şey olmayacak.
Ama alan adına geçiş için düzgün bir planlama yapmadan geçmeni tavsiye etmem. Yeni yakaladığın o hitleri de kaybedebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsa yönlendirmeyi şuan yapmicam söylediklerin mantıklı aynı hitleri yakalamam zor olabilir, geçersem şuana kadar paylaştıklarım özel alan adında görünecek ve ben bloggerdan paylaşım yaptığımda hepsi özel alan adında görünecek değilmi