J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ,
Tabiki Mümkün Özgün İçerik Kaliteli İçerikleriniz Olduğunu Sürece Hızlıca Düşersiniz Sıralamalarda...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Blogger ile kurduğum ikinci sitede günlük 4-6k hit yakaladım. Torpilli dedim çünkü arama sonuçlarında erken çıkması ve ön sıralarda çıkması bence diğerlerine göre daha kolay oluyor.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Blogger'da 15k tekil hit çıktım desem ? Farklı bir kategoriydi ama seo ayarlarını yaptıktan sonra hertürlü yükselirsiniz.
En önemli nokta şu: Blogger Google'un çocuğu, Ve Anneler en çok kendi çocuğunu sever.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağlamasını hemen yapalım :) Google'a "Survivor All Star Ödül Oyununu Kim Kazandı" yazın ve ilk sayfada blogspot varmı diye bakın ki cevabı görün.
Torpil yapacağını sanmıyorum çünkü bu konuda Google'a güvenmiyorum. Evet Google anne ve onun çocuğu blogspot ama bir annenin milyarlarca çocuğu olamaz. Hadi var diyelim, hepsine aynı ilgiyi gösteremez. Sadece onun yanında olanlar bundan faydalanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Her site sahibine en az 1-2 tane blog lazım. Blogger, wordpress, tumblr bu alanda en iyileri... Hepsinden en az birer tane edinin. İster paravan olarak kullanın ister bunları ayrı değerlendirin. Ama mutlaka kullanın.