Değerli Nedensiz bu bir eklenti değil bu bir CSS dosyası üzerinde bazı değişiklikler yparak paylaşım linklerinin Browgger a eklenmesi ile alakalı. Zaten nasıl ekleneceğini aşama aşama gostermiş uygulamadaki adımları takip edersen ekleyebilirsin.
Değerli Nedensiz bu bir eklenti değil bu bir CSS dosyası üzerinde bazı değişiklikler yparak paylaşım linklerinin Browgger a eklenmesi ile alakalı. Zaten nasıl ekleneceğini aşama aşama gostermiş uygulamadaki adımları takip edersen ekleyebilirsin.
Merhaba buray, bu kod kısmında biraz geriyim o yüzden sizlere danışarak soruyorum ve yardımlarınızı diliyorum.
Nedensiz; bu konuda yerdımcı olmak isterim ancak önce kendim test etmem lazım eğer acele etmezsen daha uygun bir zamanda yardımcı olayım normalde http://www.websonic.nl/nieuws/responsive-design-en-google-adsense-46080 bu sitede uygulanmış olanı var ancak bunları incelemek lazım iyi bir şey yapalım derken yanlış bir şeye sürükleyebilir seni. Bakmadan balıklama dalmamak en iyisidir. Bu gibi şeylere güvenerek emeklerini boşa harcayabilirsin.