DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar biliyorsunuz google hıza fazlaca dikkat ediyor söylentileri var, seo gruplarında bu konu da herkes 2 ye ayrılmış durumda, bir kısım çok dikkat ediyor, bir kısım da umursamıyor.
Ben en hızlı blogger temasını arıyorum, bir kaç tane buldum ama footer da link bulunuyor. Sitemden nofollow da olsa link çıkışı yapmak istemiyorum.
Footer da link bulundurmayan en hızlı diyebileceğiniz blogger tema var mı bildiğiniz ?
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Site Yapımı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam çoğu blogger teması hızlıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vienna Lite 2 2018 temasına göz atabilirsiniz. Hızlı olduğu kadar, footer bölümünde yabancı 1 link dahi yok. Önizlemesi için pm atabilirsiniz. Ayrıca, tasarımın premium sürümünü isterseniz iletebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Footer'da link bulundurmayan blogger teması olmaz. Alırsın, kendin silersin.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çoğunu denedim, bir çoğu zaten yavaş içeriği ekleyince iyice yavaşlıyor, google bizden hız istiyor pagespeed de google adsense kodları yavaş diye uyarıyor garip bir ikilem
kemalunlu70 adlı üyeden alıntı
Vienna Lite 2 2018 temasına göz atabilirsiniz. Hızlı olduğu kadar, footer bölümünde yabancı 1 link dahi yok. Önizlemesi için pm atabilirsiniz. Ayrıca, tasarımın premium sürümünü isterseniz iletebilirim.
Mümkünse iletebilirmisiniz.
İncelicem hocam teşekkür ederim. edit: hocam bakmıştım bu temaya, tam olarak istediğim tarz da değil resimler benim açımdan büyük ben daha milimalize şeyler arıyorum teşekkür ediyorum, ama tema hızı konusunda iyisiniz Tebrik ederim.
Kimisi silmeye izin vermez, kodları gizler bulursun java içine saklar çıldırırsın :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.