Fletro Pro, AMP, Lite ve 3 Sütun Demosu

Fletro Pro Fletro AMP Fletro Lite Fletro 3 Sütun

Fletro Premium Temasında Kullanılan Yazı Tipleri ve Simgeler​

Google Fonts tarafından sağlanan yazı tiplerini kullanan Fletro Premium blogger şablonu ve bu yazı tiplerini Blog nişinize veya gereksinimlerinize göre de değiştirebilirsiniz. Dilerseniz ve bu şablonu düzenlemeniz gerekiyorsa, bu şablonun yazı tiplerini ayarlamak için dökümanları öğrenin. Ancak, yazınızı düzgün bir şekilde okumanıza ve blogunuzu Profesyonel hale getirmenize yardımcı olacak yazı tiplerini seçin veya yazı tipini değiştirmek istemiyorsanız, bırakabilirsiniz diyoruz.


Fletro Premium Tema Belgeleri

Fletro Premium blogger şablonunu düzenlemek istiyorsanız, Fletro blogger temasını düzenlerken herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, bu dökümanı okuyabilir ve bu şablonu ihtiyacınıza göre düzenleyebilirsiniz. belgeler başka bir dilde yazılmışsa, belgeleri anlamanıza yardımcı olan Google tercümanını veya Bing Tercümanını kullanabilirsiniz. Bu şablonu beğendiyseniz ve indirmek istiyorsanız, bu şablonun demosuna, ayrıntılarına ve özelliklerine bakın. Bu tür harika şablonlar arıyorsanız, Median Ui Blogger Şablonunu deneyebilirsiniz.

Fletro Premium Blogger Şablonunun Özellikleri​

Bu nedenle, aşağıda Fletro Premium Blogger temasının bazı özel özelliklerini okuyabilir ve bu temanın tüm özelliklerini bilmek isteyenler için demo sitesini kontrol edebilir ve eğer sizin için uygun değilse, diğer premium blogger şablonlarına göz atabilirsiniz. sitemiz ücretsiz.

Fletro Pro ,AMP, Lite ve 3 Sütun Tüm Sürümleri Ücretsiz İndirin

Aşağıda görebileceğiniz gibi v4.0, v5.2, v5.3, v5.4, v5.5, v6.0 , v6.1 gibi tüm Fletro Premium Tema sürümlerini pro, amp, lite ve 3 sütun tüm sürümler ve tüm sürümler JagoDesain'den orijinaldir .


Fletro Premium v4.0​

Fletro v4.0, fletro Premium blogger temasının en eski versiyonudur ve aşağıdan site haritası ve bize ulaşın sayfaları kodları ile tema alacaksınız.

Fletro Premium Blogger Şablonu v4.0 Ücretsiz İndir
Fletro Premium Blogger Şablonu v4.0 Ücretsiz İndir

v4.0'ı indirin

Fletro Premium v5.2​

Fletro Premium v5.2, birçok iyileştirme ve tonlarca yeni özellik içeren bu temanın ikinci sürümüdür. Aşağıda bu temayı amp , lite ve 3 sütun versiyonları ve site haritası ile birlikte alacaksınız , bize ulaşın sayfaları kodları .

Fletro Premium v5.2
Fletro v5.2'yi Ücretsiz İndirin Hızlı ve Zarif Blogger Şablonu

v5.2'yi indirin

Fletro Premium v5.3​

Fletro Premium v5.3, bu temanın en büyük iyileştirmelere ve tonlarca yeni özelliğe sahip üçüncü sürümüdür. Aşağıda bu temayı amp , lite ve 3 sütun versiyonları ve site haritası ile birlikte alacaksınız , bize ulaşın sayfaları kodları .

Fletro v5.3 Blogger Şablonunu Ücretsiz İndirin
Fletro v5.3'ü Ücretsiz İndirin Son Derece Özelleştirilebilir/Esnek Blogger Şablonu

v5.3'ü indirin

Fletro Premium v5.4​

Bu blogger temasının en büyük iyileştirmeler ve düzen değiştirici, yeni yazarlar widget'ı, bulanıklaştırma animasyonu, simgeler vb. gibi tonlarca yeni özelliğe sahip Fletro Premium v5.4 sürümü ve aşağıdan bunu AMP , Lite , 3 Sütun ve Site Haritası ile alabilirsiniz. ve İletişim Sayfası Kodunun yanı sıra belgeler.

Fletro Premium v5.4
Ücretsiz İndirin Fletro v5.4 Son Derece Özelleştirilebilir/Esnek Blogger Şablonu

v5.4'ü indirin

Fletro Premium v5.5​

Bu blogger temasının en büyük iyileştirmeler ve düzen değiştirici, yeni yazarlar widget'ı, bulanıklaştırma animasyonu, simgeler vb. gibi tonlarca yeni özelliğe sahip Fletro Premium v5.5 sürümü ve aşağıdan bunu AMP , Lite , 3 Sütun ve Site Haritası ile alabilirsiniz. ve İletişim Sayfası Kodunun yanı sıra belgeler.

Fletro Premium v5.5
Ücretsiz İndir Fletro v5.5 Hızlı ve Zarif Blogger Şablonu

v5.5'i indirin

Fletro Premium v6.0​

En büyük iyileştirmeler ve düzen değiştirici, yeni yazarlar widget'ı, bulanıklaştırma animasyonu, simgeler vb. gibi tonlarca yeni özelliğe sahip bu blogger temasının Fletro Premium v6.0 ve aşağıdan bunu AMP ve Site Haritası ve İletişim Sayfası Kodu ile de alabilirsiniz. dokümantasyon olarak.

Fletro Premium Blogger Şablonu v6.0 Ücretsiz İndir
Fletro Premium Blogger Şablonu v6.0 Ücretsiz İndir

v6.0'ı indirin

Fletro Premium v6.1​

Fletro Premium v6.1, mizanpaj değiştirici, yeni yazarlar widget'ı, bulanıklaştırma animasyonu, simgeler vb. gibi en büyük iyileştirmelere ve tonlarca yeni özelliğe sahip bu blogger temasının en son sürümüdür ve aşağıdan bunu AMP ve Site Haritası ve İletişim ile alabilirsiniz. Sayfa Kodu ve belgeler.

Fletro Premium Blogger Şablonu v6.1 Ücretsiz İndirme
Fletro Premium Blogger Şablonu v6.1 Ücretsiz İndirme

v6.1'i indirin

Fletro Premium Kodları (Ek)​

 

Fletro Premium Ek Kodları
Fletro Premium Ek Kodları

Kodları İndirin
Lütfen en son güncellemeleri veya özelleştirme kılavuzunu almak için paranız varsa veya paranız varsa Yasal Olarak Satın Alın. Daha fazla bilgi için theme.jagodesain.com üzerinden satın alabilirsiniz bu satın alma kılavuzunu okuyun