blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba değerli Wmaracı üyeleri. Cümleten hayırlı akşamlar. Daha önce tabi deneyimsiz olduğumz zamanlar bunlar. Blogger üzerinde film izleme sitesi falan açmıştım. Gerçi daha yolun başındaydık ama google sitemi kapattı.
Telif hakkı durumu yani. Bir kaç hafta önce de film müzikleri için bir blog açtım. Çünkü film müziklerini inanılmaz derece de çok seviyorum. Bu konu da bir telif hakkı durumuna düşer mi blogum?
Yani emek verip te sonrasında çöpe gitsin istemiyorum. Eklediğim videoların %90 youtube üzerinden.
Yorumlarınızı belirtirseniz çok sevinirim. Siteyi merak eden arkadaşlar olursa da pm atabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MetinY
Rap Sanatçısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşmez sanırım. Tabi onların adından paylaşım yapıp hiçbir şekilde oynama yapmazsan. :)
Muzikk.life - Her yerden, her telden!
ececan
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
hesap kullanılmayacaktır. lütf
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şöyle bir şey söyleyeyim, YouTube'daysa zaten yasaldır. YouTube'da yasadışı ürün olamaz veya telifi olan ürün ancak sahibi tarafından yüklenebilir. Bunu da, youtube bağlantısı ile paylaşmak yasak değil, doğal olanıdır.
Yani Google, bu YouTube paylaşımını blogunuzda paylaştığınız için size bir yaptırım uygulayamaz. Zaten bir yasadışı durum varsa, bundan da kendisi sorumlu çünkü YouTube kendisine ait. :)
Yine de en güzeli günlük olarak yazıların yedeğini almak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten youtube sana sitene eklemen için kod veriyor telif hakkı isteyecek olsa o kodu vermez.
verilmeyen videolarda var onları koymasan sıkıntı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
O site için görüşümü öm ile belirtmiştim. Ben de herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, başarılar dilerim :)